IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

moroTiistai 02.09.2008 15:32

nyt jotakin tännekin ajattelin kirjoittaa kun sen jo myspaceen tein.. mutta edelleenkin mun energia taso on "liian korkea".. en tiedä miten saisin sen alemmaksi,jos tahdon.. mutta toisaalta en halua.. koska se on huono juttu..

mutta huomenna se sitten muuten tapahtuu.. kauan odtotettu levy kaupoissa ,ja kyseessähän on VAIN JA AINOASTAAN AUTOMATIC EYEN LEVY!! Ja huomenna se on mun myös..

pitää varmasti lähteä ihan ajoissa joensuuhun että sen levyn ehtii vielä illalla kuuntelemaan monesti
peräkkäin..kun ei oikein ole aikaa sisäistää sitä ennen keikkaa.. joten biisien ulkoa opettelu jää nyt. ainoastaan osaan vaan "away from sunshine" biisin ulkoa.. That's it.. jota ainakin lauantaisin tulee lauleskeltua kun se tulee himotuimmissa.. josta pääsenkin hyvin asiaan että onko ihmiset nyt muistaneet äänestää molempia AUTOMATIC EYEN BIISEJÄ HIMOTUIMPIIN..??? Tehdään tupla kärki ja sori uniklubi nyt joudut varmasti väistymään ykkös paikalta.. kun automatic eye menee nyt ykköseksi
jos ei mene ,kyllä se sinne pääsee keinolla millä hyvänsä..

kaikki keinot on sallittu.. www.ylex.fi ja tätä ei edelleenkään tarvita mutta laitan sen silti..ylex.himotuimmat@ylex.fi ja muuten tätä tarvittaan ylex.toiveet.fi ;)

ja myös www. voice.fi ja www.nrj.fi ois kiva saada tähän mukaan.. kun ei ainakaan nrj soita pahemmin automatic eyeta..en tiedä mistä se johtuu mutta siihen täyttyy saada muutos nyt ja heti
vaikkei ihmeitä synny hetkessä.. heh.. mutta voicen top10 listalle automatic eyen molemmat biisit ja kun alkaa voice tv:n puolella tuo TOP 10 KOTIMAISISTA MUSAVIDEOISTA taas näkymään vai alkaako en tiedä,enkä ole varma niin sinnekin tehdään "automatic eyet".. siis kaikki ei tiedä mitä tarkoitan .. nin selitän sen suomeksi.. eli ÄÄNESTETÄÄN " AWAY FROM SUNSHINE JA "SEMIAUTOMATIC HEART" Lista kärkeen.. ykköseksi ja kakkoseksi..

toivottavasti monet muuten kuuli eilen tuon viikon albumi haastattelun jos ei ole vielä kuullut niin sen
voi kuunnella .. Linkin haastatteluun löydät mun päiväkirjasta.. oli sitten ihan Mahtava haastattelu.. kuuntelin vielä itse illalla uudemman kerran Ylex:n sivujen kautta.. ja hyvältä se kuulosti sillonkin..

eli sen myös löytää www.ylex.fi sivuilta mutta linkki sinne AE:n Haastatteluun on myös päväkirjassa,
jos haluaa suorimman tien ..ei halua mennä etusivun kautta. mutta suosittelen että käytte kuuntelemassa,ette voi olla myöskään nauramatta.. välillä ne jutut on hauskoja.. joten kuunnelkaa se..!!!!

tuossa on tuo maanantain haastattelu..

KUUNNELKAA.. IHAN TAJUTTOMAN HAUSKA HAASTATTELU YLEX:LTÄ!!!

http://ylex.yle.fi/sarjat/ylex-tänään-viikon-albumi

tykkäsin.. ja kohtapa omistan levyn.. jeeeee... ja keikalle 4.9. Kuopioon!!!

mahtavaa..


ja kuunnelkaa vielä LEVY ENNAKKOON MYSPACESTA!!

www.myspace.com/automaticeye

ja ostakaa levy Keskiviikon jälkeen..kun ilmestyy 3.9. ite hankin sen jo keskiviikkona kun varauksessa jo on ollut parisen viikkoa..;)


eikös tuossa ollut tarpeeksi ? oli joten lopetan ja jatkan taas kun on asiaa..

laitan jotakin huomenna..kun levyn omistan.. Hieman kommenttia AE:n levystä!!!

huomenna lisää.. kun kommentoin AE:n levyä !! kun sen omistan sillon

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.