IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna on taas on ylex päivä eli HIMOTUIMMAT JA YLE X TOIVEET.. Tulispa huomennakin tuhkalehdon " piilotettu maa" toiveissa keikkaa odottelessa joka on Halloweenina Suonenjoella, ja tarkemmin iisvedellä jossa tuhkalehto olikin iisrockissa elokuun 9.päivä.. ja nyt täytyy jo tarkemmin jo miettiä Halloween asua.. Kun se päivä lähestyy.. kun kavereiden kanssa ollaan puhuttu että jokainen pukeuttuu Halloweenin Kunniaksi " kauheammin".. elikä ei mitään normaalia asua.. vaan jotakin OUTOA JA KAUHEAA.. Ja Kaveri meni jo tuhkalehdollekin mainitsemaan että sitten me ainakin pukeudutaan "Halloweenin kunniaksi..Ja että tuhkalehdonkin pitää tehdä niin.. hemmetti kun kaveri meni sanomaan,mutten oo vihainen..

Ja Huomisesta sen verran että ainakin Himotuimmissa on UUSI YKKÖNEN..!!!! Koska automatic eyen " away from sunshine" ei voi olla ykkönen,kun ei ole enää YLEX :N SOITTOLISTALLAKAAN.. Ja nyt jännitetään mikä sieltä ykkös paikalta löytyy.. Olispa vaikka automatic eyen " semi-automatic heart" biisi nyt ykkönen,mutta epäilen suuresti.. Ja Uniklubin " rakkaudesta hulluuteen" sais nousta
koska viime lauantaina uniklubi oli Kahdeksas..

ja tässä Kolmen kärki vielä viime viikolta Himotuimmat Listalta..

1.AUTOMATIC EYE : AWAY FROM SUNSHINE
2.AUTOMATIC EYE : SEMI-AUTOMATIC HEART
3.Ari Koivunen : Tears Keep Falling

huomiseen Himotuimmat listaan ei voi enää vaikuttaa mutta muistakaa taas ensi viikolla äänestellä ahkerasti.. ja tässä Kolme HYVÄÄ Vaihtoehtoa..

AUTOMATIC EYE : SEMI-AUTOMATIC HEART
UNIKLUBI : RAKKAUDESTA HULLUUTEEN
TUHKALEHTO : PIIILOTETTU MAA JA MARRASKUU


http://ylex.yle.fi/ylex-musiikki/himotuimmat/osallistu&am...

toki ehkä voi äänestää " away from sunshine" biisiä muttei se ole enää YLEX:llä soitossa..

Ja Vielä Muistutukseksi että 8. UNIKLUBI : RAKKAUDESTA HULLUUTEEN Himotuimmat listalla viime lauantaina, oli se surullista kuulla että uniklubi oli viime viikolla tippunut himotuimmat listalla sijalle kahdeksan.. mutta hyvä uuttinen oli se että AUTOMATIC EYE TEKI SEN VIIME LAUANTAINA TAAS!! KAKKOIS JOHTO HIMOTUIMMISSA.. jota ei ehkä huomenna tule enää..

mutta tässä olikin taas asiat.. ja huomenna himotuimmat kello 12:00-14:00 ja ylex toiveet kello 18:00 -20:00 jos vaikka tuhkalehto sois taas toiveissa,kuka tietää..Tuhkalehdon biisillä ei oo väliä , onko se " piilotettu maa" joka on soinut jo toiveissa Kahdesti ylex:llä ja lisää vois kuulua.. ja " marraskuu" biisiä kannattaa myös toivoa.. ja muistakaa muuten ladata "Marraskuu" single.."!!!!

www.uniklubi.net
www.myspace.com/uniklubiofficial

www.tuhkalehto.com
www.myspace.com/tuhkalehto

www.automaticeye.com
www.myspace.com/automaticeye

www.thewinyls.com
www.myspace.com/thewinyls






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.