IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

uniklubi kesä kilpailu myspacessa..Tiistai 07.07.2009 16:58



Nyt kesän kunniaksi on taas aika laittaa käyntiin uusi Myspace-kilpailu! Tänä vuonna kilpailun tavoitteena on lisätä Uniklubin Myspace-ystävien määrää ja osallistuaksesi kisaan, sinun tarvitsee vain kannustaa ystäviäsi alkamaan Uniklubi faniksi. Palkinnoksi voit voittaa harvinaisen Rakkautta ja piikkilankaa paidan, joka on muuten yksi ensimmäisistä Uniklubin fanituotteista!

Kuinka toimia?
Mainosta Uniklubia ystävillesi ja pyri saamaan heidät lisäämään Uniklubi Official Myspace ystäväkseen Myspacessa. Joka kerta kun joku sinun värväämä ystävä lähettää kaveripyynnön meille, heidän tarvitsee muistaa lisätä sinun Myspace käyttäjänimesi* kaveripyynnön tekstikenttään. Sen avulla tiedämme, että sinä olit kaveripyynnön takana. Emme valitettavasti voi hyväksyä jälkikäteen tulleita viestejä tai kommentteja.
(* Myspace käyttäjänimi = nimi joka on profiilisi URL:ssä, eli www.myspace.com/käyttäjänimi)

Mitä enemmän saat lisää ystäviä Uniklubille, sen paremmat ovat mahdollisuutesi voittaa. Periaate on: 1 uusi ystävä = 1 arpa kilpailussa, 2 uutta ystävää = 2 arpaa kilpailussa jne. Ylärajaa ei ole.

Ollaksesi mukana kilpailussa sinulla tulee olla oma Myspace-profiili ja Uniklubin tulee olla yksi ystävistäsi (tasapuolisuuden nimissä artistia/yhtiötä/kannustussivustoa ei hyväksytä kilpailuun mukaan).

Kilpailu on käynnissä koko kesän ajan, loppuen 31.8.2009. Voittajat arvotaan ja heille ilmoitetaan Myspace viestillä.

Nyt siis kilpailemaan! Aurinkoista kesää ja onnea matkaan!

www.uniklubi.net
www.myspace.com/uniklubiofficial

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.