IRC-Galleria

Millihippu

Millihippu

on Mörrimöykky

Pate-Possu & Mauno MetsähiiriTorstai 09.08.2007 21:21

Tää on Henkalle tää satu :DD<3

"Olipa kerran possu nimeltä Pate. Pate oli hyvä possu sillä se osasi hyvin kieriä mudassa ja röhkiä. Eräänä sateen jälkeisenä mutaisena päivänä Pate-Possu oli sikalan pihalla ja kylpi lempi mutalammikossaan kun hän yllättäen kuuli pientä ja heiverröistä piipitystä.

Pate nousi salamana pystyyn ja ihmetteli kun ei lätäkkö ennen piipittänyt. Mudasta nousi pieni metsähiiri joka oli hieman huonovointisen ja tokkuraisen näköinen. Pate kysyi hiireltä: "Mitä sinulle on käynyt?" ja hiiri katsoi possua nenäänsä nyrpistäen. "Olipa sikamainen temppu," hiiri totesi "Sinä näet istuit minun päälleni." Mutta patesta oli normaalia olla sikamainen sillä patehan oli sika. Hän kysyi mikä mahtoi olla metsähiiren nimi. "Mauno! Mauno metsähiiri," vastasi hiiri.

Pate kutsui maunon kylään. Jonkin aikaa juteltuaan mauno totesi että olihan pate melkoinen sika mutta silti ihan hyvä tyyppi. Sitten pate toi maunolle maissia ja mauno alkoi itkeä. Pate röhkäisi: "Mikä hätänä?" Mauno sanoi että oli eksynyt eikä tiennyt missä koti on. Mauno sanoi asuvansa kanalan portaiden alla mutta koska Mauno oli niin pieni niin piha oli suuri vaikkei piha oikeasti ollut suuri ainakaan Paten mielestä.

Mutta Patepa tiesikin missä oli kanala ja Pate sanoi että voisi viedä maunon kotiin ja sitten he lähtivät yhdessä kanalalle päin mutta olikin jo ilta ja ulkona oli hämärää. Mauno pelkäsi pimeää koska silloin pöllöt ja muut pelottavat otukset koittivat syödä Maunon ja yllättäen vastaan tulikin kettu joka halusi syödä Paten. Pate oli peloissaan ja juuri kun hän luuli tulevansa syödyksi kuului pamaus.

Maatilan isäntä ampui kettua mutta ei osunutkaan ja kettu juoksi ulisten pakoon. Pate-Possu ja Mauno Metsähiiri pääsivät turvallisesti Kanalan portaille ja Patekin pääsi vielä turvallisesti kotiin ja siitä lähtien Pate ja Mauno olivat hyviä ystäviä."

By minä
=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.