IRC-Galleria

JEEEEPerjantai 28.03.2008 17:14

Nyt on koko kirjotushässäkkä ohi! Kaikki on kirjotettu, saksa tänään viimesenä! Ahh, kuinka helpottava tunne. Ja ulkona paistaa aurinko, fiilis on erittäin hyvä ^___________________^

TihTorstai 27.03.2008 14:48

Kuluttaja-asiamiehelle tuli seuraavanlainen kirje:

Arvoisa kuluttajansuoja-asiamies!
Toivoisin, että voisitte otttaa kantaa, onko seuraava tapahtuma sellainen että voisin vaatia Lappeenrannan Sokokselta korvausta menetetystä tyttöystävästä, kivusta, särystä ja työkyvyn menetyksestä. Halusin taannoin ostaa syntymäpäivälahjan tyttöystävälleni. Koska kyseinen naishenkilö on tunnetusti herkästi kiivastuvaa laatua ja lahjojen suhteen erittäin kranttu, yritin olla tahdikas ja käyttää harkintaa.
Mietittyäni asiaa päätin ostaa valkeat hansikkaat; romanttinen, mutta ei liian henkilökohtainen lahja. Ystävättäreni pikkusisko lupautui kanssani Sokokselle valitsemaan naisten käsineitä. Pikkusisko osti samalla itselleen pikkupöksyt. Kassalla myyjä sekoitti ostokset: pikkuhousut joutuivat tyttöystäväni pakettiin ja hansikkaat lähtivät hänen pikkusiskonsa mukaan. Erehdystä silloin huomaamatta lähetin syntymäpäivälahjan ystävättärelleni,joka oli poliisikoulussa Tampereella, ja kirjoitin onnittelukorttiin seuraavaa:

"Rakas Anneli.
Tässä syntymäpäivälahjasi -toivottavasti olet tyytyväinen syntymäpäivälahjaasi ja otat ne heti käyttöön. Näytähän niitä myös kurssitovereillesi. Valitsin nämä, koska olen huomannut, ettei sinulla ole kovin usein niitä, kun menemme iltaisin ulos. Muistan myös, että kun kerran pitelin Sinun vanhojasi, jotta olisit voinut maksaa taksikuskille, ne näyttivät jo jonkin verran kuluneilta. Olisin ostanut vetoketjulliset, mutta pikkusiskosi pitää lyhyitä,helpommin riisuttavia, ja hän suositteli niitä ja näytti, miten helppo ne on riisua, kun on kiire. Ne voi myös ripustaa naulakkoon esimerkiksi ravintolaan mennessä. Nämä ovat aranväriset, mutta myyjätär näytti minulle omansa, joita oli pitänyt kolme viikkoa, eivätkä ne olleet pahasti likaantuneet. Hän sovitti vielä tätä sinun lahjaasi ja ne näyttivät oikein fiksuilta. Myyjä kuitenkin varoitti, että kun työnnät sormesi niihin, et saa käyttää voiteita, koska rasva saattaa tulla ikävästi läpi. Varo myöskin hankaamasta niitä mitään kovaa, esimerkiksi pamppua vasten, koska ne ovat ohuet ja saattavat mennä puhki. Kumpa voisinkin olla paikalla sovittamassa niitä sinulle, koska niin monet kädet saavat koskea niitä ennen kuin tapaamme seuraavan kerran. Kun riisut ne, muista puhaltaa niihin kevyesti, sillä ne ovat varmaan kosteat pitämisen jälkeen. Älä pidä niitä kovalla vesisateella, mutta lumisateen ne kestävät, kunhan lunta ei pääse niiden sisäpuolelle. Myyjä sanoi,että ne saattavat tuntua alussa vähän tiukoilta, mutta koon pitäisi kyllä olla oikea. Jos et kuitenkaan jaksa odottaa että ne venyvät, voit pyytää miespuolisia kurssitovereitasi työntämään kätensä varovasti niihin. Toivon, että panet ne minua varten perjantai-illaksi kun tapaamme.

p.s. Viimeistä muotia on pitää niitä hieman alaspäin käännettynä niin,että vähän karvaa näkyy sisäpuolelta."

<3Tiistai 25.03.2008 13:54

Tih tih <3

Jaiks huomenna psyka apuva hui.

"Näet Mesessä sut estäneet"Maanantai 17.03.2008 20:05

Kattokaa toi. Älkää olko niin sinisilmäisiä, en haluu saada noita mainoksia 5krt joka kerta ku avaan mesen..:j
http://koti.mbnet.fi/blomster/msnphishinginfinnish.pdf

Ji jiMaanantai 17.03.2008 16:13

Soitin äsken esseetulokset! Alustavien - siis opettajan - arvioiden mukaan mulla ois nyt yhteensä 76p! Eli viime syksyn rajoilla pistettä vajaa E :) Toivottavasti sensorit nyt ei sit enää vähennä hirveesti tai peräti nollaa tota esseetä..Tosin, pelkällä tekstitaidollakin saisin viime syksyn rajojen mukaan jo C:n ^^

JeshTorstai 13.03.2008 23:21

Ei kaikki toivo olekaan mennyttä, mähän voin päästä äikästä läpi pelkällä tekstitaidolla! Se meni kumminki niin hyvin, et jos en ois ryssiny esseetä oisin voinu saada jopa E:n :)

Essee..Maanantai 10.03.2008 16:27

Vituilleen meni..Saa nähä tuleeko musta ylioppilasta tänä keväänä sit ollenkaa ton äikän takii..


A : You like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N : Easy to fall in love with
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


M: Best kisser ever.
I: You Are Great in bed.
L: Everyone loves you.
J : People Adore YOU!
A: You like to drink

4xKeskiviikko 05.03.2008 17:10

Antibioottia, antibioottia, antibioottia ja vielä kerran antibioottia. Hohhoijaa.

HmmMaanantai 25.02.2008 18:43

Mitä jos haluisinki taas vähän lyhyemmät huikset? :P