IRC-Galleria

Nassu umpee, ihmiset on perseestä.Perjantai 31.07.2009 00:28

" LAITA SE KOIRA KIINNI !! ", " KOIRAA EI SAA PITÄÄ VAPAANA !! ", " TAAS LUIN LEHDESTÄ KUINKA SEEFFERI OLI PURRUT IHMISTÄ !! "

En laita Lolaa kiinni, varsinkaan kun noin vittumaisesti sen sanot.
Tiedän että on lailla kielletty pitää koiraa irrallaan yleisillä paikoilla.
Mäkin luen joka päivä lehdestä ja kuulen uutisista, kuinka ihmiset tappavat toisiaan, aikuiset raiskaavat lapsia, pahoinpitelevät toisiaan, myös lapsia, hiv-positiivinen oli tartuttanut tahalleen sairauttaan, isä oli tappanut koko perheen tai vanginnut 25 vuodeksi kellariin tyttönsä ja raiskannut häntä, minkä seurauksena tytär oli synnyttänyt isälleen kuusi lasta, moottoripyöräilijä oli kaahannut poliisia karkuun 250km/h. jne.

Kuitenkin harvemmin noita "koira raateli ihmisen" lööppejä on, kun niitä että ihmiset tekevät toisilleen kauheuksia. Miksi siis kaiken maailman vipopäät kävelee täällä vapaana, ilman kuristuspantaa ja talutushihnaa ?

Kaiken maailman avohoitolaitoksien hoidokikin kävelevät ympärillämme täysin vapaana, huumeiden mukaan lukien alkoholin vaikutuksen alaisina ihmiset kävelevät ja myös tekevät jatkuvasti kauheuksia, lapsilleen, eläimille, tuntemattomille, sukulaisille, rakastamilleen ihmisille. He eivät kontroloi itseään eikä tekemisiään ja silti kävelevät ilman kuristuspantaa, hihnaa ja ilman taluttajaa ?!

Alkoholistit ja "normaalit" juhlijatkin nauttivat alkoholia yleisillä paikoilla, tämäkin on LAILLA KIELLETTY.
Ihmiset rikkovat lasipulloja pitkin kävelyteitä, metsiä. Joka paikassa on vaarana astua lasinsiruihin, niinkuin myös huumeneuloihin. Niitäkin on pitkin ja poikin, tungettuna puunrunkoon/oksaan, maahan, rappukäytäviin yms.

Koirasta saa tekemällä tappajan, niinkuin ihmisestäkin. Laitan melkein pääni pantiksi, että 95% "luonnevikasista koirista" vika löytyykin hihnan toisesta päästä. Nämä "luonnevikaiset koirat" viedään lopetettaviksi. Ihmisiä ei. He saavat jatkaa lähes "normaalia elämäänsä".

Kaikki kun ei vaan sovellu koiran kasvattajiksi, niinkun ei lapsienkaan. Mutta kuka tätä vahtii ? Ei kukaan. Lähes jokainen saa lapsen tai koiran jos haluaa, vaikka ei soveltuisikaan niiden kasvattajaksi.
Mielestäni tälle pitäisi tehdä jotain, vaikka soveltavuustesti, sovellutko koiran/lapsen kasvattajaksi. Heh :D
Myös soveltavuustestit (ihmisille sekä koirille): oletko luonnevikainen, voitko kävellä vapaana yleisillä paikoilla, osaatko käyttäytyä tarpeen tullen jne.

Nimittäin niin kauan kun yllä olevia tapahtumia tapahtuu, lasinsiruja ja huumeneuloja on pitkin ja poikin, hullut kävelevät ilman talutushihnaa, pelkään kulkea yksin iltaisin myös minä pidän yleisillä paikoilla "tappajakoiraani" vapaana, jos siltä tuntuu. Niin kauan kun mulla on semmonen koira, joka toimii lähes kun ajatus, pidän sitä vapaana. Se on halpa vakuutus siihen, etten tuskin tule esim. raiskatuksi tai ryöstetyksi. Aika pokka saa olla, jos joku yksin käy tai kahdestaankin kimppuuni, kun vieressäni kävelee 45kg. TAPPAJA SCHÄFER ;D

Oon koirani tekemisistä varmempi kuin omistani. Jos joku jonkun kimppuun käy, niin uskon että se olen minä, ei Lola. Tietenkin Lolakin saa puolustaa omaa ja mun nahkoja, jos semmoinen tilanne tulee. Raadelkoot vaikka 20 ihmistä kuoliaaksi, se on normaali reaktio uhkaavassa tilanteessa. Niin myös minäkin voin tehdä vaaran uhatessa.

Lola ei poukkoile ympäriinsä, vaan löntystää vieressäni, tulee käskystä viereeni, menee maahan, istuu, jää odottamaan vaikka jatkan matkaani. Lola ei lähde edes rusakon, kissan, oravan tai linnun perään ilman lupaani. Ei syö ruokaansakkaan ilman lupaani. Jos sanon Lolalle, että tiputtaa suustansa ruokansa, se tiputtaa. Se ei lähde yksin minnekkään, vaan odottaa mua, jos matkaa reippaammin kuin minä. Jos annan sille luvan lähteä esim. rusakon perään ja huudan sen kesken ajojahdin tulemaan luokseni ja jättämään rusakon, se tulee. Lola tottelee mua samalla tavalla, vaikka istuisin hevosen selässä ja se olisi mukana (näin olen tehnyt hyvin useasti.) Mun ei siltikään ole tarvinnut pelolla kasvattaa koiraani. Se siis tottelee pyytämiäni asioita lähes vapaaehtoisesti. Pelolla se ei tottele. Minä olen sille tärkein, olen jumala sille, äiti, turva, lauman johtaja jne. Siksi se tottelee mua. En sano, ettenkö olis tehny paljon duunia sen eteen, mitään ei tule ilmaiseksi. En kuitenkaan pidä Lolaa missä tahansa vapaana esim. asemilla, kauppojen edessä, bussipysäkeillä, vaan sivuteillä, kentillä, nurmikkoalueilla, pelloilla, metsissä jne.
Tälläisen koiran kanssa on todella helppo elää :)
Koira tarvitsee ihmisen jolla on vähän koiran mieli ;>

Olen itsekäs, niinkuin suurinosa. Rikon lakia, niinkuin suurinosa. Mutta mielestäni, laittomuuteni ei ole kovin suuri :) Jos poliisit siitä sakottavat, antaa mennä. Maksan sakot, mutta mikään ei muutu, Lola pysyy silti vapaana :D Ollaan tultu Lolan kanssa poliisien kyydillä kotiin, kun koira on ollut vapaana (useita vuosia sitten), siltikään mikään ei muuttunut.

Pidän koiraani vapaana, soittakaa poliisit jos siltä tuntuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.