IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Polttarit :DMaanantai 25.05.2009 13:22

Lauantaina pääsin aamulla 8:lta töistä. 10:n aikaan olin juuri suunnittelemassa päikkäreitä, niin muutama kaveri pyyhälsi paikalle ja määräsi mut lähtemään mukaansa...

Automme suuntasi kohti Vammalaa (vai Sastamalaa, mikä se nyt oli?). Perillä odotti ihan mielettömän monta kaveria! Tosi hienoa, että niin moni oli päässyt paikalle! Aluksi keräsin S-marketissa laulamalla muutaman euron, joilla kuulemma sain sitten itse ostaa juomani. :) No, ei se tainnut kuitenkaan niihin kahteen siideriin jäädä..

Suuntasimme Kävelykadulle muutaman osallistujan lapsuudenkotiin, jossa sain päälleni erittäin hemaisevat vaatteet: röyhelöhameen, punaisen t-paidan, kukkasellisen essun ja polvisukat. Hiuksetkin laitettiin tyylikkäästi leteille.

Seuraavaksi söimme Ege-kebabissa (vai mikä se nyt oli). Vammalassa oli sopivasti markkinat, joten pääsin yllätysesiintymään lavalle veisaamaan Lapin tangoa. =) Seuraavaksi pesin autojen ikkunoita hyvällä tarjouksella: Puhtaat ikkunat, hymyllä 2e ja laululla 3e. Useimmille onneksi riitti pelkkä pesu, eikä senkään kanssa niin tarkkaa ollut. Oli niitäkin, jotka maksoivat ilomielin ja oikein toivoivat, ettei kuitenkaan pestäisi. :)

Baronin terassilla nautittuamme yhdet, suuntasimme Heinooseen syömään salaatteja ja suolaista. Lisäksi saunoimme ulkosaunassa ja kylvimme (kastauduimme) kylmävesialtaassa. Aurinko paistoi ja oli todella lämmin. Kaikki mukana olijat olivat tuoneet mukanaan jonkun minuun liittyvän muiston. Olipas hauskaa! =)

Yöllä juhlimme Saluunassa ja Baronissa. Karaokea lauloimme ja minä myin loistavalla menestyksellä runolla varustettuja tulitikkuaskeja! Parhaimmillani sain yhdestä askista 10e! Sen verran hyvä bisnes oli, että olen melkeinpä tullut siihen tulokseen, että uusi urasuuntaukseni on viimein valjennut minullekin!!

Kiitos kovasti kaikille mukanaolleille ja vaivaanähneille!! Ja hei, odottakaas vaan, kun itse "erehdytte" menemään naimisiin...... ;o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.