IRC-Galleria

Minnye

Minnye

Love the way you kiss.<3

Vaa'at<3Sunnuntai 08.11.2009 23:42

Vaaka edustaa epävakaisuutta. Koko elämänsä Vaaka-ihminen tavoittelee tasapainoa. Tästä johtuu hänen epäröintinsä ennen toimimista. Vaaka ei koskaan ole täysin paikoillaan. Ensisilmäyksellä hän näyttää hyvinkin ailahtelevalta, epävakaalta ja hiukan opportunistiselta.

Todellisuudessa häntä hallitseva voima saa hänet jakuvasti muovaamaan käsityksiään kaikesta ympärillään olevasta, jotta hän osaisi joka hetki sopeutua ympäristöönsä ja yhteiskuntaan.

Vaaka-ihminen on varsin tietoinen yhteiskunnallisista arvoista ja kykenee arvostamaan, arvioimaan ja valikoimaan.

Hänen suurin halunsa , joka seuraa häntä läpi elämän, on löytää ihannepuoliso. Tämän tyydyttämiseksi Vaaka-ihminen on valmis muuntautumaan sellaiseksi, mitä muut hänestä odottavat.

Toisella hetkellä hän on optimistinen, iloinen ja innostunut ja seuraavalla hän muuttuu ilman näkyvää syytä masentuneeksi, surulliseksi, alakuloiseksi ja epävarmaksi ja epäilee mahdollisuuksiaan sulautua yhteisöön.

Vaaka-ihmiset eivät ole kovinkaan voimakkaita ja he tarvitsevat jatkuvasti opastusta, tukea, rohkaisua ja apua. Heidän ystävänsä pitävät heitä aina suuressa arvossa.

Vaaka-ihmiset rakastavat kaikkea kaunista. He ovat synnynnäisiä taiteilijoita.

Vaaka-ihmiselle muodostavat tunteet tärkeän osan elämästä. Koska hänen on täysin mahdotonta elää yksin, hän etsii lakkamatta sopivaa puolisoa täydentämään omaa persoonallisuuttaan. Vaaka-ihminen on intohimoinen ja aistillinen ja osoittaa rakkautensa näkyvästi ja pienin lahjoin. Koska hän haluaa innokkaasti miellyttää, hän ottaa huomioon kumppaninsa oman persoonallisuuden ja yrittää kaikin tavoin ymmärtää häntä ja antaa kaiken minkä voi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.