IRC-Galleria

Vitsejä suoraan lasten suusta =)Maanantai 18.08.2008 00:54

Hanna juttelee mummon kanssa hammaspeikoista, kun mummo kysyy: ”Mitkä hampaat lapsille kasvavat ensin?” – ”Maitohampaat”, tietää Hanna. – ”Oikein”, sanoo mummo, ”osaatko sanoa vielä, miksi niitä lopullisia hampaita sanotaan?” Hanna on nähnyt mummon ottavan hampaat suustaan ja kajauttaa ylpeänä tietämyksestään: ”Tekohampaiksi!”


Minna, 5 v, on ollut kylässä toisella paikkakunnalla ja mankuu äidilleen: ”Minä haluan kirjoittaa Maijalle kirjeen!” – ”Mutta ethän sinä osaa kirjoittaa”, sanoo äiti. – ”Mitä sillä on väliä? Eihän Maijakaan osaa lukea!”


Äiti menee viemään pyykkejä narulle ja käskee Liisan vahtia sillä välin perunakattilaa. Kun hän tulee takaisin, kattila kiehuu edelleen hellalla ja perunat ovat hajonneet keitinveteen. ”Minähän käskin katsoa, milloin ne ovat kypsiä!” toruu äiti harmistuneena. ”Ja minähän katsoin! Kello oli silloin viisi yli yhden”, sanoo Liisa moitteista loukkaantuneena.


”Äiti, mitä sinä haluaisit joululahjaksi?” utelee Heikki. ”Minulle riittää, jos lupaat olla koko vuoden kiltti poika”, sanoo äiti. Heikki tuumii aikansa vastausta ja huokaa lopulta: ”Ehkä sittenkin ostan lahjan.”


Naurun iloa kaikille =) =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.