IRC-Galleria

Miro_Christian

Miro_Christian

Elämä on sitä mitä sä siitä teet.

HoroskoopiiiiiX)Torstai 20.08.2009 03:43

Leijonamies saa sinunkin itsetuntosi nousemaan. Hän on leikkijä, luova elämäntaitaja ja oman arvonsa korkealle nostava elämännäyttämön päätähti. Naisiin hän vetoaa itsetunnollaan ja luontaisella varmuudellaan, josta sädehtii läpi kullattu minuus. Hän osaa ottaa elämästä hyvät puolet on irti ja hän voi kaivata itsen vahvistusta etsimällä tilanteita ja asemaa maailmassa, jossa hän voi loistaa valona muille. Hänessä on helposti näkyvä tarve saada hyvää vastakaikua ihmisiltä ja hän voi tuoda sen esiin rakkauselämässä. Mikään vaatimaton seinäkukkanen hän ei ole, vaan hän kaipaa huomiota ja hän tulee varhain tietoiseksi siitä, että pystyy vaikuttamaan ihmisiin helposti.

Leijonamiehen tunne-elämä on aktiivista, eikä hän voi jäädä odottamaan unelmien prinsessan ilmestymistä tyhjästä vaan hän varaa aikaa ja näkee vaivaa oikean kumppanin pyydystämiseksi. Elämä on jossain syvällä sisimmässä leikkiä ja peilailua ja rakkauselämä taatusti on tärkeä osa tätä teerenpeliä. Rakkauden kokeminen taas on vakava asia sinänsä, se täyttää hänet kokonaan ja saa hänet tuntemaan itsesi todella eheäksi. Huolimatta Leijonamiehen leikkisyydestä syvällä sydämessä on puutetta tai suoranaista hätää ellei elämässä ole rakkautta. Rakkaus muuttaa hänet paremmaksi ihmiseksi, jalostaa ja kuorii turhia kerroksia olemuksesta pois ja paljastaa aurinkoisen luonteen jaloimmat piirteet.

Tulisen elementin ihmisenä, rakkaus on Leijonamiehelle leimahtava voima, joka on keskeinen itsetunnon kannalta. Hän on niitä, jotka saavat elinvoimaa kiintymyksestä ja kehräävät tasaisesti, mitä enemmän rakkautta hänelle annetaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.