IRC-Galleria

MissJashin

MissJashin

Stop the noise, smash my toys

Varpunen ja Kolmas maailmansotaTorstai 19.11.2009 21:33

Olipa kerran lihava varpunen. Jok asui pimeässä metsässä, kiven kolossa, suon vieressä. Varpusella ei ollut silmiä, joten hän asui aivan pimennossa, koska hän asui pimeässä metsässä sokeana. (OMG!)
Varpusen paras ystävä paviaani-Pertti oli erittäin lihaksikas ja voimakas paviaani, joka pelasti varpusen aina pulasta. Kerran kuitenkin Varpunen ja Pertti riitelivät pahasti, kuinka kolmas maailmansota saataisiin loppumaan.
Varpunen ehdotti, että tiputettaisiin öljybunkkereita Venäjään ja uhattaisiin räjäyttää bunkkerit jollei Venäjä suostuisi vetämään joukkojaan Suomesta. Pertti-paviaani taas ehdotti, että porattaisiin maapallon ytimeen reitti ja pudotettaisiin sinne pommi, jotta koko maapallo räjähtäisi. Varpunen piti Pertin eli Pertsan ehdotusta idioottina ja siitä syntyi hirveä sanaharkka. Lopuksi varpunen siittui niin, että lähti lentäen pois metsästä kohti kaupunkia.
Oli vuosi 2703 ja kaupunki oli muuttunut siitä, kun Varpunen oli viimeksi vieraillut siellä vuonna 1722 eKr.
Vaikka Varpunen oli sokea, hän tunsi kaupungin muuttuneen. Sen ilmapiiri oli täynnä...jotain outoa. Ihan kuin ilma olisi täynnä hyperaktiivista kaasua. Varpunen kuuli kummallista huminaa ja tunsi yhtäkkiä kauheeta kipua. Kuului jarrutuksen ääni...ja sen jälkeen hiljaisuus. joku oli törmännyt varpuseen. Kun Varpunen vihdoin virkosi hän tunsi pistävää kipua oikeassa rinnassaan. Hän myös tunsi jonkin limaisen pötkylän tökkivän häntä korvaan. Varpunen oletti, että limainen kapistus oli sormi. Varpunen nuuhki ilmaa ja haistoi ruudin katkun sekä jotain mitä hän ei ollut koskaan ennen haistanut. Joku ääni kysyi, miten Varpunen voi? Ääni oli kummallinen ja kumea . Varpunen avasi sokeat silmänsä , mutta ei nähnyt mitään. Limainen sormi hieroi varpusen rintaa. ''Päästä irti perhanan raiskari!'' Varpunen huusi. Limainen sormi poistui Varpusen rinnalta samoin kipu. Ääni sanoi ''Heti haukut raiskariksi vaikka yritin vain auttaa.'' Varpunen veikkasi olion olevan ystävällinen. ''Pahoitteluni. Olen vain hieman vainoharhainen, koska en näe mitään.'' Varpunen sanoi muukalaiselle. ''Ei se mitään ystäväiseni. Mutta minä voin auttaa sinua! Meidän maailmassamme sokeuteen on keksitty ajat sitten parannuskeino!'' Muukalainen sanoi ja hieroi jotain Varpusen silmiin ja yhtäkkiä Varpusen maailma kirkastui: Hän näki jälleen, kirkkaasti ja selvästi! Hän ei ollut nähnyt mitään sitten toisen maailmansodan, kun itse Hitler oli heittänyt hiekkaa hänen silmilleen. Varpunen oli yrittänyt tappaa Hitleriä mutta Hitler oli oluut varautunut yllätys hyökkäykseen hiekalla. ''Kiitti! Olen sinulle ikuisesti kiitollinen!'' Varpunen sanoi ja kääntyi katsomaan olentoa. ''Hui ssaatanA! Kuka sinä olet?'' Varpunen sanoi nähdessään lihavan, limaisen ja vihreän olennon. ''Olen Alien. Ihan normaali asia. Nimeni on Zimba-Kaisa-Muhamedinpoikampojan-Aazagymligdiba-Booakäärme-Mufasa-MiranolEdward-Kuisma-Neekerinpuolikas-ZigabagaIambaba.'' Varpunen oli ihmeissään ja kysyi ''Saanko sanoa sinua Simbaksi?'' ''Kaikin mokomin.'' Olio vastasi.
Kun Simba ja Varpunen olivat keskustelleet hetken aikaa, ja oli selvinnyt, että Simba oli ufo-joukkojen lääkintä mies ja hänellä oli 799 vuotias poika Mikitownzebrakaarlokustaakorkinnuppi, pari valjakko kuuli kaamean räjähdyksen, joka tuli nurkan takaa. Simba ja Varpunen juoksivat pihalle ja näkivät Paviaani-Pertin. Pertsalla oli kourassaan minikokoisia pommeja ja heitteli niitä ympäriinsä. Ufo-poliisit tulivat ja lävistivät hänet lonkeroillaan. Ilmassa kaikui varpusen tuskainen huuto. ''Ei minun pientä paviaania!'' Varpusen läskit lyllyivät kun juoksi ystävänsä luo. Paviaani kuiskasi varpuselle ''Vain nämä ufot voivat auttaa lopettamaan kolmannen maailman sodan. Ota heidät mukaansa ja valloita Saksa. Hitlerin nimeen AAMEN!'' Varpunen kysyi vielä ''Miksi pommittelit?'' ''Koska yritin tappaa itseni koska olimme riidoissa. Nyt emme ole joten kuolen..'' Ja paviaani kuoli.
Varpunen itki jonkin aikaa ja tunsi Simban limaisen ja läskin käden siipensä päällä. Varpunen ryhdistäytyi, pyyhki kyyneleensä Pertin häntään ja katsoi uhmakkaasti eteenpäin karjuen ''PERTSAN PUOLESTA JA APINAN RAIVOLLA!'' Varpunen lähti päättäväisesti hakemaan kypäränsä ja rynnäkkökiväärinsä, joita hän oli käyttänyt taistellessaan Hitleriä vastaan.
He lensivät avaruusaluksella Saksaan. Heidän mukanaan tuli 90000 Alienia ja koira. He päättelivät Hitlerin olevan 814 vuotias eli kyllin vanha teurastettavaksi. He etsivät häntä jokaisesta maanraosta mitä Saksasta löytyi. Lopulta he löysivät Hitlerin nukkumasta koirankopista. Varpunen suoristi kypäränsä ja valmisti kiväärinsä ja kohdisti. Kuului laukaus. Hitler nosti päänsä ja nauroi ''HÄHÄHÄÄ! Luulitteko tappavani minut helposti? Minulla on piilolinssi ja luoti kimposi siitä!'' Simba Alien meni Hitlerin luo ja potkaisi tätä haarojen väliin. ''AI JUMALAUUTA SINNE TARVI SATTUA!'' Hitler huusi. Hitlerin kasvot punertuivat raivosta ja hän painoi hätä-nappia joka sijaitsi koirankopin vasemmassa laidassa(koordinaatit 48* 93*). Hätä-nappi lähetti ilmoituksen kaikkiin Hitlerin valloittamiin vanhainkoteihin. Vanhainkodeissa mummot vetivät kalsarit kainaloihin ja ottivat esiin konekiväärinsä ja vaarit rapsuttelivat takapuoliaan, asettelivat tekohampaansa paremmin ja kaivoivat haulikot ja käsikranaatit petivaatteidensa joukosta.
Ja sitten alkoi Alieneitten ja vanhuksien sota 2703.
Sota kesti 1000 vuotta. Vanhukset eivät enää jaksaneet sotia vaan kuolivat pois. Jäljellä oli enää 89999 Alienia ja koira. Sekä Varpunen. He kaikki olivat piirittäneet Hitlerin. Jokainen Alien avasi housun nappinsa ja ottivat valtavat lerssit esiinsä. Jokainen löi vuorollaan lerssillään Hitleriä. Kun viimeinen löi Hitleriä ja Hitler rampoutui. Oli Varpusen vuoro. Varpunen läimäytti katkaravullaan Hitleriä niin, että tämä kuoli ja kolmas maailmansota loppui.


By: Mira-Miisa ja Miia 2009


Työturvallisuuden tunnilla käsiteltiin tälläistä.. Ainaki melkein.. jäihän sieltä se Miranol päähän :'''DDD

Varmasti kaikki nautti tästä tarinasta, joten uskolliset fanimme, älkää hätäilkö, meiltä saattaa tulla lisää mitä loistavimpia tarinoita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.