IRC-Galleria

Miss_Maailma

Miss_Maailma

uu beibe beibe nyt ne jatzit vasta alko... <3 ;P

Aivan ihana <3Tiistai 30.09.2008 03:55

Siis paras leffa ikänä :P
Katottiin Emmin kaa titanic. Siis ihan mieletön leffa!

E: "Pillitettiin ainakin 5 litraa mieheen."

Ja niinhän siinä kävi ;D

voi paaaskaaa...Maanantai 29.09.2008 19:20

Helvetti mikä olo...
Kipeäksi taidan tulla taas!..
kurkku ihan sairan kipiä ja kuumeinen olo...:S

että silleen...Sunnuntai 28.09.2008 17:06

että tälläne...
...tahtooo kulmakorun :P...

vit...Perjantai 26.09.2008 00:24

Niin kiva ol 1,5 h ikiliikun edes kauhees auringon paistees.... kerääs nälkäsille rahaa... :SSS

hohhohTorstai 25.09.2008 13:43

Huomen on jo perrrrjantaaaai :P..... ;P

Lauran oivallus..Maanantai 22.09.2008 03:19

L: "Emmi tiekkö, Ossilla ei oo enää omenia."
H: "Onhan sillä pussilline viellä!"
E: "Kui ni?"
L: "Ku se on ruunattu! x)"

...Maanantai 22.09.2008 02:25

Millasta juomaseuraa minkäkin horoskoopin edustaja on:

OINAS
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot ja hukkaa kännykkänsä.

HÄRKÄ
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin.

KAKSONEN
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä paljon ja rasittavasti kuin selvänä. Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä. Löytää yleensä kotiin, mutta saattaa olla ojassakin makaamassa.

RAPU
Ravut osaavat asiansa. Ryyppäminen on heidän lempipuuhaansa ja yksi parhaista harrastuksista.
Rapu haluaa juoda hyvänmakuisia juomia ja vetää niillä kännit. Ravut ovat kännissä todella puheliaita ja tupakkakin maistuu.

LEIJONA
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata miehiä/naisia, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan. Kunhan vain kaikki huomaavat!

NEITSYT
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.

VAAKA
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten alushousuja etsien.

SKORPIONI
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn. Ilmeet ovat kohdillaan.

JOUSIMIES
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon, alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, usein myös tavaroita tai ainakin rahaa. Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, Jos on taas huono, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten hän havahtuu, että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

KAURIS
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.

VESIMIES
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös vesimiehen lempipuuhaa. Hän vannoo ottavansa vain pienet
hölät, mutta turha toivo.

KALAT
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.

"Ilimamuuta..."Maanantai 22.09.2008 02:15

L: "Päästäänkö kyytiin?"
Ha: "Montako ja ketkä?"
L: "Heidi ja Laura"
M: "Ilimamuuta,ilimamuuta,ilimamuuta"

Ja päästiinhän me kyytiin ;D <3

Sarjassamme Heidin uudet viisaudet...Maanantai 22.09.2008 01:04

H: "Mua ällöttää ku tol linnul jöpöttää! Älä jöpötä siinä, vaan JUOKSE!!!"

HoohhhohSunnuntai 21.09.2008 20:04

Tulipa nukuttuu 14h unet :DDD