IRC-Galleria

Liskojen yö laineilla :DKeskiviikko 12.11.2014 22:54

Huh.. mistäköhän tuota alottaisi. Mun saksalainen rapajuoppo kaveri houkutteli minut mukaan ulkomaalaisten vaihtareiden opiskelijaristeilylle Helsingistä Tukholmaan. Veikkaan että laivan vesivarastoon tai ilmastointiin oli pumpattu hallusinogeenejä tai jotain koska homma luisui totaalisesti käsistä. Ensiksi saatiin joku ihme päähänpisto että kiivetäänpäs ylimmälle ulkokannelle nauttimaan navakasta tuulesta. Tuuli oli kyllä navakka ja meinasin itse asiassa lähteä melkeinpä lentoon, mutta ilo loppui lyhyeen kun turvamies tuli häätämään meidät alas. "GET DOWN NOW, ASSHOLES!!" Olisihan se voinut tietysti pyytää kohteliaasti. Noh, heti rappuset alas käveltyä kahdelle sakemannille tuli polttava tarve kiivetä läpsystä takaisin ja niinhän ne könysivät estelystä huolimatta, tällä kertaa tutkatorniin asti huutaen samalla YOLO!!!! Parin sekunnin päästä niillä roikkui pari isoa turvamiestä lahkeistä ja sakemannit tuli rytinällä tornista alas. Seuraavat 8 tuntia ne tuijottelikin laivan putkan seiniä.

Eikä se siihen loppunut. Seuraavaksi porukassa mukana ollut ylikohtelias intialainen heppu sai jonkun ihme nöyristelykohtauksen ja rupesi itkemään ja riehumaan että saksalaisten putkaan joutuminen oli hänen syytään koska *vinkuintialainen aksentti* "they thought I was up there and went up there to find me, it is my fault they are in jail, I want to die!!". Kaveri ei rauhottelemalla rauhottunut vaan riehui, itki ja potki matkalaukkuja kunnes sen lamput sammui pariksi tunniksi. Sitten se heräsi uudestaan, alotti saman itkuvirren ja sammui taas vähän ajan päästä. Kyseiset sakemannit olivat vieneet tummahipiäisen herran viinaneitsyyden viikko sitten ja pitivät sitä ilmeisesti "oppipoikanaan". Nähtävästi hyveellistä elämää elänyt hindu flippaa pahemman kerran kun se altistuu paheelliselle länsimaiselle elämäntyylille. Onneksi se ei sentään päättänyt heittäytyä laidan yli siinä uskossa että pääsisi synneistään ja syntyisi uudestaan lehmänä tai jotain vastaavaa.

Härö meininki jatkui tanssilattialla kun joku randomi venäläinen ukko rupesi lääppimään meidän porukassa ollutta ranskalaista mimmiä, ja kun mimmi ei lämmennyt, se käänsi huomionsa meihin. Tunsin karkean venäläisen kouran hivelevän persettäni enkä erityisesti pitänyt siitä, ja jäljellä olevat ei-vangitut sakemannit kokivat saman käsittelyn. Käskimme Igorin painua sinne missä vodka virtaa ja se teki työtä käskettyä, mutta tuli pian takaisin kaksi kertaa isomman siperiankarhun kanssa. Tämä kolossi rupesi sitten melkein nyrkkihippasille saksalaisten kanssa, mutta tajusi ettei yksin pärjäisi meille kaikille joten luovutti lopulta. Kirsikkana kakun päälle aamuyöstä laivan käytävällä hyttien edessä joku maitotölkin kokoinen kiihkoislamisti rupesi solvaamaan porukassa ollutta venäläistä tyttöä koska "your women are bad and they should die!!" Mimmin poikakaveri puuttui asiaan, johon sai vastauksen "I KILL YOU TOO!". Sitten kun eräs saksalainen tuli väliin, jihad-miehen ratkaisu oli "I KILL EVERYBODY!!". Vasta siinä vaiheessa se luovutti ja luikki takaisin huoneeseensa kun minä tulin paikalle ja kysyin että what the fuck is the problem here? En sitten tiedä millä lihaksella tämä pieni mutta pippurinen allahin soturi kuvitteli meidät lahtaavansa. Ei ainakaan niillä kengännauhan paksuisilla käsillään. Ja sieltä ruohonjuuritasolta se olisi korkeintaan tappanut meidän polvilumpiot, jos niitäkään.

Tukholmassa oli sentään kivaa, ja paluumatkalla ei sattunut sen pahempaa kuin sekopäistä biletystä, saksalaista kaarioksennusta ja pieniä erimielisyyksiä jonkun jenkkiläisen rokkibändin kanssa joka oli tulossa suomeen soittamaan. Kolmen yön univajeen, tappouhkausten, kiimaisten Igoreiden, flipanneiden hindujen ja sakemannien putkareissun jälkeen reissun saldo jäi kuitenkin reippaasti plussan puolelle. Onpahan jotain mitä muistella vanhana kiikkustuolissa.. jos niin vanhaksi elää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.