IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???

HohhoijaaMaanantai 10.07.2006 21:35

Joo. Meitin yritys myytiin toiselle firmalle. Nyt sitte saa varoa kaikkee mitä tekee. Voihan paska. Onneks sitte lauantaina ku tulin maalta ni hajos alkumatkalla tuulettimen hihna. Vitun hienoo.

Somerolla ei ykskään huoltamo auki. Sika hienoo... Isäpuoli ei osaa vaihtaa hihnaa jota ei ees ole saatavilla. Aina vaan paranee vitutuskäyrä. Mähän en itse sitä ala vaihtamaan kun ei ole työkaluja maalla eikä uutta hihnaa.. VITUN HIENOO!!!

Sitten Saloon venaa dösää äidin anopin autolla. Onneks muistin ottaa maalta viinapullon. Tuli tarpeeseen.

Hesassa: Tulin sen takia et pääsen kavereiden kans bilettää ennenku ne lähtee inttiin. Tulos: Kukaan ei lähteny. Sit pakotin sannan mukaan. Tuli se toinenkin kossupullon puolikas tarpeeseen..

Sit DTMään. Juu ihanaa. Ei ees tarpeeks kännissä. Vitutus. Tulos: Loppu illasta ihan armoton vitutus ja vielä liian heikko känni... Siis oikeesti!

Lopullinen saldo. Sunnuntai aamuna pakko mennä krapulakaljalle Stellar Pubiin. Se on näköjään uusittu. Se on mun kämpän kanssa samassa talossa. Siinä istuessa ja vapistessa tuli taas oivallus. ELÄMÄ EI JUMANKAUTA OO MITÄÄN HERKKUA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.