IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???

Mitä hemmettiä?!?Maanantai 28.08.2006 00:22

Siis nykyään ku on sinkku (no ei sinänsä mitään uutta...) ja viikonloput ois aikaa tehä mitä vaan ni sit ei tuu tehtyä mitään! Mä makasin KOKO viikonlopun himassa - yksin! En ees soittanu kellee kaverille, kun ei nekään soitellu mulle. Muutamaa lukuun ottamatta :)

Mä menin sit perjantaina paikalliseen hesarin alkoon ja ostin pullon Pöytäviinaa - hyvä että tein niin. Jos mä oisin tienny et makaan yksin kotona poistumatta minnee ni oisin ostanu kaks pulloo. Hyvä ehkä että tuli otettua vaa yks :)

Se oli sinänsä ihan spontaani teko - mä seisoin siinä alkon ees kassi toisessa kädessä ja mietin et miks ihmeessä mä just kävin siellä. Ehkä mussa on ennustajan vikaa koska loppupäivästä alko olee vitutuskäyrä taas ihan sillä tasolla et paukku (tai useampi) teki ihan hyvää..

Loppujen lopuksi mä olin niin räkäkännissä et simahin sohvalle joskus aamuyöstä. Hienoo.

En mä ihan noin selvyyden vuoks kyl yleensä juo kotona - yksin. Mut näköjään se oli ihan jees. Ei ainakaa maksanu liikaa. Mitä nyt piti vähä sit lauantaina käydä ostaas pizzaa kaupasta ennenks alko juomaan sitä loppua puolta pulloa...

Tänä aamuna ei onneks ollu krapulaa. Kait. Mul on yleensä aamulla joka tapauksessa niin paska olo että eipä niitä kahta varmaan liikaa erota toisistaan.

Tekis vähä mieli ettii itellee ihan semmosta vakkariseuraa. Tosin musta jotenki tuntuu et mä en todella oo valmis ainakaa ihan heti mihinkää vakavaa ainakaa ihan helpolla. Jotenki on niin ihanaa olla sinkku taas ku saa tehdä mitä haluaa, naida (hehe.. jos vaan sais xD) ketä haluaa ja ei tartte sit ihmetellä ku omia ongelmia. Ja ehkä vähä kavereiden. Jotenki sitä vaa nyt kammoaa viel seukkaamista ku on vielä omat asiat ihan levällää pitkin poikin päässä. Jotenki koko ajan on vaa ihan paskana... Ehkä sitte taas joskus ku sellanen oikee osuu kohdalle :)

Nyt mä otan paukun ja alan miettii nukkumista! Aamulla töihin...

Mieliala: Ihan paskana...
Musiikki: Eagles - Dust in the wind

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.