IRC-Galleria

Vittu jatsii kuunnellessa pään sisällä tai jossain syvällä sisimmässä sielussa muodostuu, joku hullu vitun ymmärrys ja selkeys maailmasta ja elämästä. Jotenkin siin soitossa, vaan kiteytyy kaikki ja tajuu, et kaikki on vaa nii täydellistä. Oonkin tullu tätä kautta päätelmään siitä, et jatsin ja ehk jonkun muunkin musiikin, mut puhun nyt vaa jatsista, niin kuuntelu on ennen kaikkee hengellinen kokemus. Enkä mä nyt tarkota mitenkää rajottuneesti mitään kristillistä tai mitää muutakaan uskontoa, vaan lähinnä.. no emmä tiiä se kuuntelu on vaa mulle eräänlaist meditointia ja sillein hengellistä. Sen vaa kuulee ku joku soittaa, et onks sillä se joku aito ja sydämest lähtevä juttu siin soitos ja sillon ku siin on se, ni musiikki ei oo enää mitää sanoil selitettävää, vaan se on pala taivasta ja se on aika siistii.

Jatsista puhues tulee kans mielee eka valaistumisen hetki, jonka joskus koki pienenä ja masentuneena 16-vuotiaanaa, ku himas omas huoneessaan istu taas yhten unettomana yönä pimeessä ja poltti jotai spliffiä ja taustal soi miles davis, ni sillo sinä hetkenä yhtäkkii koko maailmankaikkeus sulautu vaa vitun sniikisti yhteen ja ei enää ollu mua ja sua ja niitä ja muuta maailmaa, vaan oli vaa yks vitun yhtenäisyys ja kaikki oli siinä. Sillon sitä jotenki tajus ekaa kertaa kunnolla sen, et vitut siitä mitä kuoleman jälkeen tapahtuu ja onks olemassa joku maaginen taivas jossain ja sillein, koska se fakta nyt ei vaikuta mitenkään tähän elämään täällä. Mut mikä parempaa, ni sillon ekaa kertaa tajus, et maan päälläkin tässä vitun elämässä voi saavuttaa taivaan ja se taivas ei oo mikää yliluonnollinen paikka jossain kaukana, vaan taivas on olotila. Se on olotila , joka on meiän kaikkien ulottuvilla minä hetkenä tahansa, ku vaa osataan löytää se meiän sisältä.

Nyt kyl alko taas heittää ajatus aika pahasti, eikä tää enää suoraan liity sihen jatsiin, mut ei voi mitään, ku on tällänen paska ja tyhmä eikä osaa keskittyy mitenkää mihinkää kunnolla, mut nii tarinan opetus: kaikki on vittu hyvin, ota rennosti, nauti hetkestä ja love your fuckin life. Jotkut dumaa ja kelaa et mitä vittuu, mut se on vaa se, et ne ei ymmärrä tätä näkökulmaa asioihin ja se on huono niille, muttei voi midiä. Ja tää kaikki filosofia lähti siitä, et sattu soimaan jatsi nyt soittimes. Mut joo kitti mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.