IRC-Galleria

tekstiviestejä :PSunnuntai 11.10.2009 03:15

Pillu se vasta moottori on: se rasvaa itse itsensä, käy minkä kokoinen mäntä tahansa ja vaihtaa automaattisesti öljyt kerran kuussa.

Kalevalan mukaelma: "ei pillu pannessa pahene, vittu varveista vanhene, mirri mulkusta muserru, tussu tempuista tukehdu."

Vittumainen havainto aamulla: olet nähnyt unta suklaavanukkaan syömisestä. Herätessäsi huomaat, että perseessäsi on lusikka...

Häpyhuuli toiselle: "olen niin kyllästynyt makkaraan ja soosiin" johon toinen lohduttaa: "malta nyt, kohta on viikonloppu ja saadaan taas kieltä!"

Mitä yhteistä on miehellä ja mikroaaltouunilla? - Valmista tulee 30 sekunnissa..

Eukko oli nähnyt unta, että oli mulkkujen huutokaupassa ja ukko kysyi näkyikö sellaista kun minulla on? Eukko sano että näky ja ne myytiin korvatulpiksi.

Kosketin nahkaa, se tuntui samettiselta. Kosketin karvoitusta, se tuntui pehmeältä. Sitten työnsin sormet sisään, aivan märkä. EIKÖ MUN RUKKASET KUIVA KOSKAAN!!

"Äiti, mikä on kullin ja mulkun ero?" "Rakas tyttäreni, kulli on se, josta me tytöt tykätään ja mulkku on se, jossa se on kiinni.."

3 asiaa jotka eivät koskaan pidä paikkaansa: 1. lainaa huntti, saat huomenna takaisin 2. Otetaan vaan nää yhdet.. 3. Mä koitan vaan sormella... :D

Poikamiehen pääsiäinen? Illalla lähtee mämmissä mimmin kanssa, aamulla herää noita-akan vieressä ja miettii mikä yllätys munista löytyy.. :DD

Kolme pelottavaa seikaa naisessa: 1) tuottavat maitoa syömättä ruohoa. 2) Vuotavat verta viikon kuolematta. 3) Saavat miehen tulemaan kutsumatta.

Vaimo valitti rintojensa pienuutta. Mies: hiero niihin vessapaperia. Vaimo: mitä se nyt tähän kuuluu? Mies: en tiedä, mutta perseeseesi se on ainakin auttanut.

Kissa yritti pyytää makkaran joesta, mutta kasteli käpälänsä. Sitten sse näki isomman makkaran, mutta tippui jokeen. Opetus: mitä isompi makkara, sen märempi mirri.


^ no oli tylsää ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.