IRC-Galleria

kiitos..Maanantai 12.11.2007 01:03

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä unelmien prinssistä, joka sattumalta tupsahtaa eteen ja vetää jalat alta olemuksellaan, niin että oksat pois. Minä mukaan lukien monien joukossa olen juuri odottanut jotain tälläista tapahtuvan, melkeinpä koko pienen elämäni ajan.

Sitten, kun se prinssi odottamatta tupahtaa eteen, maailma pyörähtää ympäri. Prinssi ei välttämättä kuitenkaan ole ihan sellainen kun on kuvitellut haaveissaan. Elokuvien prinssit ovat vain elokuvien prinssejä. Ilman ratsuja ja miekkoja. Kuitenkin se komeus ja luonne saattavat olla jotain erittäin mullistavaa.
Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä. Minusta se löytyy myös katsotun silmistä. Silmät ovat sielun peili, ne kertovat pienimmätkin kipinät ja roihut mitä sisimmässä tapahtuu. Sanoja ei tarvita, pelkkä katse saattaa riittää.

Jossain vaiheessa saattaakin tulla kauhea epäilys; Mitä jos hän ei olekaan "se oikea", mitä jos hän ilmestyykin vasta parin vuoden kuluttua? Kirjeen kirjoittaja kertoo, kuinka vaatii paljon uskoa ja rohkeutta luopua haaveista ja alkaa rakentamaan suhdetta todellisen ihmisen kanssa. Eihän se ole sellaista kun on ajatellut. Joo, kyllä; Olisi vain niin hirveän helppoa vain istua ja odottaa sitä täydellistä. Mutta tuleeko se sitten kuitenkaan löytymään pelkällä istumisella ja odottamisella? ..ehkä ei.

Helposti käy niin, että antaa kahdenlaisia viestejä; Sydän kertoo jotain aivan muuta kuin mitä järki ja mieli on valmis myöntämään. Paras neuvo kirjeessä oli se, että ei kannata elää sekä todellisuudessa että haavemaailmassa. Saa niin paljon enemmän jos osaa päästää tunteet irti, eikä säästellä niitä sellaiselle jota ei koskaan edes tulekaan välttämättä olemaan.

Ehkä sitä haluaisi tuntea jotain sisäistä rauhaa ja varmuutta. Joskus pitää osata vain luottaa suurempaan voimaan.

Sitten kun on päästänyt irti, saattaakin huomata, että tyypissä onkin juuri sitä jotain ja paljon enemmänkin, juuri se unelmien prinssi.

Pitää vain ottaa oikean kokoisia askeleita oikeaan suuntaan, näin matkakin lähtee käyntiin.

(kiitos urbansystem tekstistä)

On jatkettava, vaikka on vaikeaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.