IRC-Galleria

Mungola

Mungola

Tilan rakenne on muuttunut.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

641: "What are you?"Torstai 06.10.2011 04:35

Kävin keskustelua kaverini kanssa One Piecen uusimmista käänteistä Internetin välityksellä ja keksin lennosta suhteellisen mielenkiintoisen teorian, jonka päätin jakaa kaikelle kansalle.

LOLOLOLOLOL SPOILEREITA JOS ET OO AJAN TASALLA LOLOLOLOL

Uusimmassa luvussa (641) käy ilmi, että Hodyllä on jokin salainen motiivi tekojensa takana eikä suinkaan silkka ihmisviha kuten on tähän asti annettu ymmärtää. Käy ilmi mm. tässä sanattomana ja myöhemmin tässä jätetään mehukas cliff hanger.

Teoriani pohjautuu erään toverini villiin heittoon siitä, kuinka Hody olisi tuleva Olkihattu ja nähty flashback olisi Hodyn flashback. Toki kuulostaa suhteellisen kreisiltä tähän mennessä esitetyn pohjalta, mutta tämän viikon luku muutti kaiken. Hodylla on jokin muu motiivi tekosiinsa ja nyt seuraa mehevää spekulaa siitä, mitä kaiken taustalla on.

Heitin keskustelukumppanilleni, että "salee hodyn todellinen minä on jotain joka antaa anteeksi hänen tekojaan ja sit se otetaan messiin.". Tämä sai aikaan armottoman ajatusvyöryn, jonka tiivistän seuraavasti.

Kuningatar Otohime käski Hodyn ampua hänet ja antoi Hodylle samalla jatkotehtävän, jota Hody paraikaa suorittaa antaumuksella. Otohime toimitti Hodylle myös Energy Steroideja varmistaakseen tehtävän toteutumisen. Hody tietoisesti otti yliannostuksen, jotta tehtävä varmasti tulee suoritettua. Onhan Hody uskollinen kuningatarelleen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, koska Vander Decken kaikessa sekopäisyydessään tunki kapuloita rattaisiin, eikä Olkihattujenkaan paikalle saapuminen edesauttanut asiaa juurikaan.

Siinä tiivistä spekulaa. Asioiden selittely tapahtuu toki parin sivun - max luvun pituisella flashbackillä, joka antaa uuden avartavan näkökulman aiempaan flashbackiin.

Ja sitten suurin kysymys, mikä tästä nyt varmaankin herää. Miksi Otohime näin tekisi?

Vastaus:

Otohime kusetti, et neuvottelut maailman hallituksen kanssa olisi mennyt hyvin ja esitti asioiden olevan hyvin, mutta todellisuudessa ulkomaailma uhkasi Nereidisaarta ja ainoa keino saada maailman hallitus leppymään olisi Otohimen kuolema. Esiin astui linnankaartin kunniallisin soturi Hody Jones, jolle Otohime uskoi tehtävän hoidettavaksi. Lisätehtävää, joka tapahtuu nykyisyydessä on toki mysteeri, mutta se liittynee mm. Valkoparran suojeluajan loppumiseen, arkkiin ja uuden ajan alkuun.

Lopulta Hody on kykenemätön tekemään tehtäväänsä loppuun, joka olisi ollut meren väen hyväksi, mutta Luffy kumppaneineen hoitaa homaan ja kansan silmissä petturi, mutta oikeasti sankari Hody "karkotetaan"/lähtee vapaaehtoisesti muualle -> Luffy pakottaa hänet mukaansa ja reissu Uuteen Maailmaan voi alkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.