IRC-Galleria

Juu uLauantai 25.12.2010 21:45

Jouluaatto oli ihan jees. Loppujen lopuksi. Aamu ja koko työpäivä yleensäkin oli aivan karmeeta. Sain koko aamun kuulla vittuilua veljeltä, tein oikein major mokan, jota sitten korjailtiin ja aikas kauan. Major moka oli siis sen tyylinen, että tiputin eräänkin kalatilauksen, jossa, minun huonoksi onnekseni, oli kaiken näköisiä ja kokoisia sillipurkkeja, jotka meni hajalle ja TADAA koko pussi oli täynnä jos minkänäköistä sinappisilakkaa ja herkkusilliä. Veljeni sattui juuri olemaan siinä vieressä, tokaisi vain jotain tyyliin, piti sitten tiputtaa se, eikä tehnyt elettäkään auttaakseen. I just LOOOOOVE my brother. Tietenkää siellä ei sitten ollut ketään meitä viisaampaa lähettyvillä, joten minä sitten siivosin pussin, yhdessä veljen kaverin (onneksi sentään joku on auttavainen) kaikki ehjäksi jääneet kalat ja purkit ja hankin jostain uuden muovipussin. Onneksi sitten meidän iskä auttoi löytämään korvaavat emmeet niiden tilalle jotka olivat rikkoutuneet ja sitten vasta pääsin viemään tilauksen onnistuneesti asiakkaalle.

Töiden jälkeen äiti kävi hakee meidät pois ja taas alkoi tämä perinteinen jouluaatto perinne, joka meillä normisti alkaa aamulla, mutta koska me vanhemmat lapset, joidenka syytä yleensä kaikki ovat, olimme töissä aamun, se alkoi töiden jälkeen. Äiti alkoi huutamaan taas kaikista asioista maan ja taivaan väliltä, että kuinka minä en ilmoittanut kun menin aikaani viettämään sokokselle siksi aikaa että äiti tulee, yms. Että rauhallista joulua vain teillekin sinne niin.

Sitten kotiin päästyäni rikoin vahingossa kengästäni vetoketjun koska kiskaisin sitä liian lujaa. Ja huomasin tämän vasta sitten kun oltiin jo lähdössä mummolaan.

Mummolassa oli sitten ihan jees. Mummu oli tehnyt hyvää ruokaa, kuten yleensäkin ja kaikilla oli hauskaa. Kummityttöni ja serkkuni odottivat kuumeisesti pukkia (jonka virkaa toimitti pikkuveljeni :D) ja yrittivät sitä vähän väliä tihrustella ikkunasta. Veljeni siis toimi pukkina tänä vuonna, sai myös toisen pukkikeikan kun mummo oli mainostanut häntä. Häntä pikkuisen jännitti koska se oli ensimmäinen kerta kun hän toimi pukkina joillekin muille kuin meille. Yritin lohduttaa häntä sanomalla, että kunhan et laula niin kaikki menee hyvin. :D

Loppujen lopuksi sit pukki tuli käymään, kummityttöni oli halkeamaisillaan onnesta, kuten myös serkkuni ja toinen pikkuveljeni. Mua pikkuisen nauratti kyllä kun tiesin kuka sieltä parran ja lasien takaa vilkuilee ja yrittää muuntaa ääntään möreäksi (kammottavan huonolla tuloksella). :DD Kaikki sai lahjansa, kummityttöni leikkikin sitten koko loppuillan äitiä, sillä hän sai nuken (minulta) ja nuken rattaat, ja kärräsi "vauvaansa" vauhdilla paikasta toiseen. :D Minä en kauheasti saanut lahjoja (n. 220 euroa, lahjakortti kirja kauppaan, sookie stackhouse kirjasarjan ekan kirjan, joka minulla jo on, mutta se käydään vaihtaa, marmeladia ja Apulannan keikalle liput kuten arvasin), mutta kaikista parhain lahja oli kun kumitytölleni ostamani lahja oli mieluinen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.