IRC-Galleria

ei näin..Sunnuntai 22.02.2009 00:54

No päivä alko tosi kivasti. toni oli taas saanu edellisenä iltana idean lähtee karkkilaa vaik vast tänää aamul piti lähtee...nojaa aina se on kiva porukoit käydä moikkaa sun muuta ku niitä turhan usein ainakaa nää..no siin puol ysin mais nousin ylös ja kahvil ja oottelee et emma ja riku tulis..mika oli tullu kyydil jo edellisenä päivänä.

no siin kymmenen mais kaikki muut miehet paitti elmo lähti hakee jotai perhanan kylmiön tapast hesaa ja "raavaita" miehii tarvittii kantaa sitä kerrostalon neljännest kerroksest alas ja karkkilaa.

No anyways oli tosi kiva nähä emmaa ku sitä turhan usein tänä päivänä kumminkaa nää. Sen kaa tuli sit juteltuu kaikenlaist kivaa maan ja taivaan välilt ja ite ainaki tykkäsin tosin se meni nyt kyl vähä yli ku mutsi tuli esittelee meille jotai koirien pentukuvii.

no illemmal sit ku oltii liuettu takas himaan ja vähä asetuttu nii mulle soitetaa et yks kaveri(nimee en mainitse) oli kirjotellu nettiin aika ikävää tekstii musta ja tonista. No siinä sitä sit toni alko raivoo ja peruutti heti kyseisen henkilön poikakaverille et sovitun poikienillan voi unohtaa ja siit sit rupes puhelin soimaan ja loppupeleis mun piti vastata...siinä sit pientä ja vähän suurempaakin välienselvittelyy koko loppu illan. Mut noh kuten suurin osa ihmisistä tietää en jaksa olla turhista asioista vihanen ja ku kyseessä nyt kumminki oli mulle tosi tärkee ihminen nii seki lisäs sitä halua antaa anteeks enkä kyl kadu. Sovittu kirppisreissu sai kyl jäädä väliin..

en kyl loppupeleis kun miettii niin oikeestaan oo vihanen...pikemminkin surullinen ja kylhän siinä selvittelyn aikana pieni itku pääsi ja ku toni alko tivaa vastauksii et mikä tilanne nii ei oikee vaa pystyny puhuu ku oli tunteet nii isosti pinnassa sillä hetkellä.. yhäkin vaikka asia sovittiinkin nii ei niitä sanoja mitä sit luinki ihan heti voi unohtaa.. mut yritettävä se on eikä menneisyyttä aina sovi miettii liikaa...sitä unohtuu muuten sinne ja jonain päivänä huomaa et se elämä menikin ohi ku aina vaa miettiny menneit. mut eiköhän tänään oo ollu ihan tarpeeks draamaa tälle viikol... siispä katse tulevaan! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.