IRC-Galleria

Mymmmelintytär

Mymmmelintytär

Lotta
Aah! Tästä ei ilta parane! Alkamassa on suomen miesten kurlaus finaali ja suomi on (kerrankin) harjannut mitalin jo hyvissä ajoin! Kun kurlauksen jännitysfinaali päättyy, alkaa heti perään toinen loistava ottelu: Suomen Leijonat iskevät käpälänsä venäjän takkutukkien niskaan illan taittuessa yöksi. Jos jostain käsittämättömästä syystä toiselle mitalia metsästävälle ryhmälle sattuu odottamaton työtapaturma, voi tuskaa lieventää Tanja Poutiaisen hienolla hopeamitalilla, jonka hän tänään tuulia ja tuiskuja, sumua ja sateita uhmaten laski jättäen ennakkosuosikit varjoonsa!(erityisesti täytyy mainita Tanjaa kirjaimen verran huonompi Anja naapurimaasta :D ) Se oli hieno Saavutus!
Jos alussa sanoin että ilta ei tästä parane, niin saatoin heittää sekaan pienen pienen kliseisen valkoisen valheen. Kyllä ilta voisi olla hitusen parempi, jos tämä PIENI sairauskohtaus ei olisi päättänyt tulla kylään juuri tänään. Toisaalta voi heittää ilmaan kysymyksen miten tämä sairaus päätyi vierailulle juuri tänään? Noh, vastausta ei tarvitse hakea kaukaa, vain kahden kilometrin päästä järveltä, jossa eilen leikittiin mielikuvitusleikkiä nimeltä: Vaikka täällä onkin 7astetta pakkasta ja viima on vietävän kylmä, niin heitetään kaikki päälysvaatteet pois ja kuvitellaan että ollaan muotinäytöksessä jossain tosi lämpimässä paikassa!
Se oli niin kauan hauskaa, kunnes räkä valu kolmesta nokasta ja kolmekymmentä varvasta oli tunnottomana, puhumattakaan niistä kolmestakymmenestä sormesta jotka ovat omistajilleen vieläki niin vihasia etteivät suostu toimimaan täydellä teholla, saati sitten täydellä tarkkuudella.
Se siitä säälittävästä pikkuseikasta, kuka sormia tai varpaita tarvitsee kun urheiluntäyteinen kuusituntinen on alkamassa! Hyvä suomi!! harjatkaa ja taklatkaa kultaa ja loppuottelupaikka!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.