IRC-Galleria

Myze

Myze

This is it, Here I stand.

olipa hienoa avautua. huh. kepeä olo.Sunnuntai 10.05.2009 19:17

1. Listaa asioita, joita haluat sanoa 7:lle eri ihmisille
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en ehkä vastaa arvuutteluihinne.

1. minä yritin kaikkeni puolestasi ja palkaksi saan vain julmia sanoja. olinko minä oikeasti niin sokea kun annat ymmärtää? meidän viisi vuotta ei pitänyt päättyä näin, mutta sinun pelisäännöilläsi mentiin jälleen. minä rakastin sinua, rakastan edelleen, mutta annan sinun olla rauhassa kerta kadut kaikkea mitä yhdessä koettiin. minä luulin että olimme totta. ihan todella luulin. olit minun sielunsisar, joten miten me voimme ymmärtää toisemme näin väärin?

2. kiusaukseksi sua vois sanoo. no offence! ;) oli mukavaa jakaa sun kans yks elämäni hienoimmista kokemuksista, en unohda. ja nykyään olen onnellinen ku oot pysyny mun ystävänä vaik luulet olevas kusipää mua kohtaa. et oo, älä huoli!

3. surusta nousee joskus todella hyviäkin asioita esiin. kuten sinä. <3 unohdetaan ne ostamiset ja iskemiset, joohan? ;) nyt yritetään olla me.

4. mä en pidä susta yhtään. joskus pitää olla kiva ihan vaan sosiaalisista syistä, mutta jos saisin valita ni sä olisit ilmaa. vaik vaikeetahan sekin olis, sä ku huudat ittees niin kovaäänisesti! en arvosta sua ihmisenä, sussa on liikaa samaa mitä mussa.

5. voi kun mä voisin auttaa sua enemmän... en tiiä ootko sä muuttunu huonompaan suuntaan vai onko susta tullu mulle niin tärkee et oon ruennu ylihuolehtivaks, mutta... tahtoisin löytää sulle sen "elämänilon". jokainen sun sana ja katse ja hymy herättää mussa jotain vahvaa. tän kaiken sätiiät jo, ja vielä sanot mua dramaattiseks! ;)

6. mä en vaan käsitä mitä sä mussa näet. kaikki sanoo et oon sua kohtaan kusipää, mut en mä oo. sä aina haluat et oon sulle puhtaasti itteni ja mä sit oon, kusipää vaikka! mutta sä olet todella rakas enkä mä ikinä haluaisi satuttaa sinua. oli ihanaa asua sun kans se kuukausi! me ollaan samalla aaltopituudella vaikka vuosi onkin välissä.

7. mä pidän suns tempermantistas. oot mielenkiintoinen ja raikas persoona, ja meillä on välillä aina tosi hienoja juttuja, mutta... aina se mutta;) niin, sä oot joskus niin hirveän lapsellinen. itselle tulee tosi aikuinen ja tylsä olo, ku seuraa sun käyttäymistäs aina joskus. ja joskus mä vineenkin liikaa... ;) et osaa ottaa vastuuta ja saat viel monta kertaa turpiis moisella itsekkyydellä, mutta virheistä oppii. siihen mä luota, ja sen takia mä kestän sua päivästä päivään. kaikki tämä lämmöllä!^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.