IRC-Galleria

NÄKÖRÅDIO

NÄKÖRÅDIO

and my junk is you.

ärsyttäää ihan saatanasti :(Sunnuntai 20.12.2009 01:51

Kun katselee juutuubista Spring Awakeningin videoita, eri musikaali versioista, eri teattereiden tekeminä, eri maista, huomaa että joka ikisessä videossa, JOKA IKISESSÄ KOHTAUKSESSA, joka ikiselle asialle nauretaan. Tämä ottaa niin vitusti pattiin, sillä minun mielestäni SA on draamaa, eikä pelkästään komediaa.

Suomen esityksessä naurettiin vain parissa kohdassa oikeasti ääneen, mutta esim broadwayn vedosta voisi yleisön reaktioiden perusteella luulla, että kyseessä on jonkin sortin farssi! SE EI OLE NIIN! Spring Awakeningissa tapahtuu itsemurha, insestiä, perheväki valtaa, NUORET OVAT SIINÄ PÄÄSTÄÄN SEKAISIN, EIVÄTKÄ TIEDÄ MITÄ TEHDÄ ELÄMÄLLÄÄN ja ihmiset nauravat sille.

Yleisön joukosta kuulee selvästi kaljamahaisten vähä äläyisten juoppojen naurua, jotka eivät nähtävästi tiedä edes mitä näytelmää ovat tulleet katsomaan!
SAAAAAATAAAAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!1
tunnen helvetinmoista myötä häpeää, noita ihmsiä kohtaan, kun he nauravat näyttelijöille, jotka tosissaan yrittävät saada ihmiset liikuttumaan ja ajattelemaan asioita. YLEISÖSTÄ KUULUU VITUNMOINEN NAURU JA TAPUTUS!

Kun itse olin katsomassa kyseistä näytelmää helsingissä, eräänkin kohtauksen aikana yleisö oli suurimman osan ajasta täysin hiljaa. Toisin kävi muissa teattereissa. En vaan käsitä...........

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.