IRC-Galleria

31.10 !Sunnuntai 01.11.2009 16:57

eli mentiin vuoltsulle jaja venailtii siel si minä jassu miira siru titta jaja jooo sitte tuli tai siis lähti idiomaticit ja moikkasin ne ja sitten oltiin taas ja si hey heatherit tuli ja en ees uskaltanu puhua mut ei se mitää :D sit kynttilämies oli kiva ja saatiin leikkiä tuikuillla :)
siiitte en muista enkä jaksa selittää mut päästii sisälle ja oltiii vaa ja 2 ekaa pändii oli iha plääh mut si tuli Idiomatic, se oli nam ja ne soitti end of me:n jaja kaikkee muuta kivaa :) mut ufoilupiisissä me mentii sekasi!
sitte ko se loppu ni otettiii kauniita kuvia ja sitte mentii tsiikaa hh ja se oli kans nam ja jonin hiukset oli koko aja tiellä ja joni oli pornon jontsan tiellä jajaj vaikka mitä!
tiesin jopa kaks piisiiii ne jokka kuuntelin myspacesta joskus kaua sitte !

sitte ko se loppu ni otetiii kans kuvii ja jutskailtii kaikkee jännnnää ja sitte tuli poliiisit ku joonas oli ollu paha poika tsot tsot :D ja väiski oli ihan mursuna ja niiitten paparazzi oli kans koska se ei ollu hetkeekä rauhassa vaan otti todisteita !
ps. ens kerralla ku noi tuleee ni mennäää omppuhottelliiii!

jajajaj sit ei kai muuuta, oli kivaa <3 kiits kaikillle lallalalal!

sit mentiii sirkan kaa pysäkillle coffeee housen ja mäkin kautta ja bussissa nähtiii aarnigaaatttori ja sveni ja ne katto meitä murhaavasti ku poistuttiii bussista metelin kera ja hieman poissaolevina (siru)


heipppa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.