IRC-Galleria

41Torstai 22.09.2011 00:59

Osasyy siihen, miksi kukaan vihaisi sinua on se että he haluavaivat olla niinkuin sinä. Maailmassa on ainakin kaksi ihmistä jotka kuolisivat sinun vuoksesi. Jollekin olet koko maailma. Joku, jonka et edes tiedä rakastaa sinua. Vaikka tekisit todella pahan virheen, siitä seuraa aina jotain hyvää. Kun sinusta tuntuu, että maailma on kääntänyt sinulle selkänsä, katso eteenpäin.
Muista aina tervehdykset jotka saat. Unohda töykeät huomautukset. Joten jos olet rakas ystävä lähetä tämä viesti kaikille ystävillesi, myös niille joilta sait tämän viestin. Tänään keskiyöllä tosirakkautesi huomaa pitävänsä sinusta. Jotakin hyvää tapahtuu sinulle huomenna klo 12 ja 16 välisenä aikana, se voi olla mitä tahansa. Ole siis valmis elämäsi suurimpaan yllätykseen! Jos katkaiset ketjun, sinulle koittaa epäonni parisuhteissa seuraavan kymmenen vuoden ajan. Lähetä eteenpäin 15 ihmiselle 15 minuutissa :-)



siis mun 12 vuotias broidi lähetti tän mulle :DDDD
söpöö mut eikai se jo pienestä saldorajastaa laita turhaan tämmösiä eteenpäi ettei sen parisuhteet kärsi kymmene vuoden ajan XDDXDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.