IRC-Galleria

NUVA

NUVA

haluaa MediaNuokkariin kävijöitä!

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

MAANANTAIN TEEMASTA ULKONÄKÖ&MEDIAMaanantai 21.09.2009 20:21

Tänään siis alkaa medianuokkari - JEE! Ottakaa ihmeessä kahvia viereen & ottakaa mukava asento, että pysytte virkeinä loppuun asti. Rohkeasti mukaan keskusteluun, sinun mielipide on arvokas.

Tässä on vähän esimakua tunnin päästä alkavaan teemaan. Voisiko media vaikuttaa näiden poikien ulkonäköpaineisiin?

TIETOA miestenkin ulkonäköongelmista.

Inttiin menevän pojan kysymys aamukampa-sivustoilla: Haluaisin suorittaa asepalveluksen MUTTA onko mitään sellaista palveluspaikkaa missä pääsisin bodaamaan aamulla sekä illalla, syömään 2-3 tunnin välien erittäin proteiinipitoista ruokaa, unirytmi pysyisi samana ja unta pitäisi saada 8.5h/vrk putkeen + pienet 60min päikkärit keskipäivällä. Aerobista liikuntaa ei myöskään todellakaan paljoa saisi tulla.

Ja päiväkirjan kuvassa näkyy Iltalehden tekemä kysely nuorille miehille. Jos kiinnostuit, niin tässä on linkki sivuille, jossa on lisää tietoa: http://www.iltalehti.fi/terveys/200906039702653_tr.shtml

Mutta sitten on tämä ääripää tuohon edelliseen.

Varovaisestikin arvioiden Suomessa on 5000 syömishäiriöistä miestä. He ovat suukalunsa pilanneita bulimikkoja, skeletoneja anorektikkoja, terveysfriikkejä ortorektikkoja. He ovat – kuten kaltaisensa naiset – fiksuja, mutta liian kilttejä nuoria aikuisia, jotka ovat murskautumassa omien ulkonäkövaatimustensa vuoksi.
http://www.city.fi/artikkeli/Miksi+mies+sairastuu+anoreksiaan/1051/




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.