IRC-Galleria

NaMiNaMi

NaMiNaMi

NaMi ja SaMi on äiti ja isi ♥ Yhdessä jo 4 vuotta!

Ultra rv 11+0.Maanantai 08.06.2009 18:08

Sieltä löytyi yksi pikkuinen Papunen, sykkeellä varustettuna <rakas> Isi oli mukana ultrassa.

Kuvassa iso pallo on pää, sen molemmin puolin on nyrkit. Jalkapohjat löytyy nyrkkien jälkeen, pyllistää siis katsojaan päin. Mitä lie ihme voltteja siellä harrastaa... <rakas>

Vastasi viikkoja, eli nyt tasan 11, pää-perä -mitta 44 mm.

Niskaturvotusta mitattaessa hää ei suostunut kääntymään, nukkui vain peukku suussa ♥ Mutta silmämääräisesti ja joten kuten mitattuna turvotusta oli vain 0.9 mm, joten kaikki ok.

Mittas multa virtaukset kohdun seudulta, löysi vastavirtausta, mikä siis oli syynä Nellan kuolemaan. Vauva on kehittynyt hyvin ja tarpeeksi vahva siihen että mulle määrättiin Primaspania otettavaksi tästä eteenpäin päivittäin. Ei siis kuulemma tarvitse olla huolissaan että lääkitys aiheuttaisi vaurioita vauvalle.

Primaspan siis estää punahiutaleita takertumasta toisiinsa ja siten laskimotukoksia, jotka aiheuttaa infarkteja istukkaan ja istukan vajaatoimintaa. Se on mun geeneissä toi vastavirtausjuttu, sikäli omituista että mulla itselläni ei tietääkseni ole koskaan ollut laskimotukoksia. Mutta, sen nyt pitäisi sitten hoitua lääkityksellä. Lääkäri sanoi että olen tarkemmassa seurannassa historian takia ja että on erittäin epätodennäköistä että sama toistuisi.

Seuraava ultra jo perjantaina ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.