IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

monniLauantai 02.01.2010 19:48

olen antanut itselleni lempinimen. se on monni. keksin sen kun olin luistelemassa ja mulla oli sellaiset sormikkaat, joista puuttuu päät. lisäksi mulla oli iskän vanhat luikkarit vuodelta 1976 (kokoa 46). ja sillä hetkellä näytin ihan monnilta. siis siltä pekka töpöhännän kiusaajalta. en tiedä kuka on mun elämän pekka töpöhäntä.

palasin eilen norjaan. täällä oli kaikki ennallaan. paitsi lunta oli satanut ihan kamalasti ja mun keittiön seinää oli vähän revitty. remontti jatkuu. mulla on pienehkö kosteusvaurio täällä ja pienehkö vitutus päällä. ei muuten mitään hätää, mutta home haisee aika paljon.

joululoma meni luvattoman nopeasti. puhuttiin niiskumuikkusesta ja nuuskaneidistä (tai pappa puhui). halailin paljon. halasin äitiä aina kun se sattui kulkemaan ohi ja kun loikoiltiin sohvalla työnsin aina jalkani sille kutitettavaksi. yhtenä päivänä kömmin pötköttelemään äitin ja iskän väliin ja tunsin itseni taas viisivuotiaaksi. äiti otti kainaloonsa, enkä minä olis ikinä halunnut lähteä siitä.

eilen helsinki näytti uskomattoman kauniilta lentokoneen ikkunasta katsottuna. taivaanranta oli pikkuisen punertava ja katuvalot reunustivat kaupunkia kuin sokerikuorrutus piparkakkua. päässä alkoi soida välittömästi leevi and the leavingsin kappale: "jos helsinki on hetkisen kaunis".

löysin helsinki-vantaan lentokentältä mun suosikkihajuvettäni: christian diorin forever and ever! se on niin ihanaa ja mulla oli sitä viimeks joskus lukiossa. se tuoksu tuokin mieleen lukioajat, eikä se oikeastaan harmita mua. jotenkin se tuntuu vain suloiselta.

en ole ottanut yhtään kuvaa ikiaikoihin. olis ollut kiva postata tähän joku naseva kuva, mutta se jää tekemättä materiaalin puutteen vuoksi.

lisäksi ostin katja kallion uusimman kirjan, jota ahmin lentokoneessa ja bussissa matkalla oslosta kristiansandiin. katja kallio kirjoittaa minusta aika hassusti ja hienosti. ai niin, sit ostin myös suomi-paidan. sellaisen jossa lukee "finland" ja suomen lippu on on piirretty sydämen sisälle. lisäksi ostin marimekon pussukan, joihin 99,9 prosenttia suomalaisista naisista on koukussa. niin minäkin.

haloo helsinki on ihana bändi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.