IRC-Galleria

Nappinami

Nappinami

www.facebook.com

Dear diary..Tiistai 23.01.2007 00:43


Tervehdys,

olen päättänyt alkaa kirjoitella tänne enemmän tai vähemmän epävirallista päiväkirjaani, jossa tiivistetysti kerron kuulumisiani vaalikampanjani varrelta.
Itseni tuntien, tämä päiväkirja tulee sisältämään myös paljon vaalikampanjani ulkopuolisia höpinöitä, eikä varmasti niin tiivistetyssä muodossa. :-)
No, kukin poimikoon herkullisimmat palat mielensä mukaan!

Heti alkuun on todettava, miten mukava on ollut huomata, että politiikka ja tulevat vaalit sittenkin kiinnostavat nuoria. Ehkä olemme onnistuneet tarjoamaan nuorille varteenotettavia vaihtoehtoja, ehkä nuorten aikuisten ja opiskelijoiden toimeentulo-ongelmat, tulevaisuuden huolenaiheet, ovat aktivoitumisen takana. Who knows. Mietteliääksi on pistänyt myös paljon puhuttu ilmastonmuutos, josta kuluva talvi on ollut jokapäiväinen muistutus.
Puhuminen kun ei enää vain riitä.

No, olipa motiivi yhteiskunnallisista aiheista kiinnostumiseen mikä tahansa,
on pääasia, että nuoret osallistuvat ja rohkenevat nostaa elämän askarruttavia asioita esille.

Tutut ja tuntemattomammat ovat lähestyneet minua kysymyksillään, omilla kertomuksillaan ja monet ovat myös halunneet tulla mukaan tukemaan kampanjointianikin.
Suurensuuri kiitos teille jo tässä vaiheessa. Toivottavasti keskustelu jatkuu!

Minulle karttunut kokemus on useaan kertaan ehtinyt osoittaa nuorten osallistumisen - ja osallistumiseen kannustamisen- tärkeyden. Tämän asian eteen aion tehdä töitä tulevien vaalien alla.

Vuoden 2003 vaaleissa nuorten äänestysprosentti oli selvästi alle yleisen äänestysprosentin. Ainoastaan noin puolet 18-30-vuotiaista nuorista kävi vaaliuurnilla. :(
Tällä hetkellä fiilikset tuntuvat olevan aivan toiset ja rohkenenpa veikata, että nykyisen menon jatkuessa, maaliskuussa pääsemme nuorten osallistumisen suhteen entistä paremmille lukemille! :)

No, matka on vielä pitkä ja töitä on paljon tehtävänä, mutta niinkuin Arthur Brisbane totesi: sanakirja on ainoa paikka, jossa menestys tulee ennen työtä.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.