IRC-Galleria

Nappinami

Nappinami

www.facebook.com

Tiistai:

Tänään kokoustettiin vaalityöryhmän kanssa ja lyötiin muutamia asioita lukkoon mm. vaalimainostuksen ja -tapahtumien suhteen.
Parin tunnin aikana saatiin hyvän kahvin ja pikkupurtavan voimin mukavasti eri asioita puitua läpi, mutta päällimmäisenä mielessä on miitistä jäänyt kiva tekemisen fiilis.

Asiat etenevät ja mitä lähemmäs varsinaisia vaaleja tullaan, sitä paremmalta tämä touhu alkaa tuntua! Onhan minulla takanani tietty kerrassaan loistava joukko erilaisia - mutta tarpeeksi samanlaisia- osaavia ihmisiä, jotka jaksavat tätä duunia tehdä ja kannustaa minua eteenpäin.

Ja viikonloppu:

Viikonloppu meni taas melkoisella vauhdilla ohi. Lauantaina kävin Tampereella moikkaamassa puu - ja erityisalojen liiton porukkaa, jolta sain matkaan mukaan aimoannoksen rohkaisua ja henkistä tukea. Tampereelta kiiruhdinkin jo lujaa vauhtia Toijalaan, jossa kävin yhdessä vaalipäällikköni kanssa katsastamassa Toijalan teatterin ensi-iltanäytöksen, joka oli Agatha Christien "Hiirenloukku". Yhtään kotiinpäin vetämättä on todettava, että kyllä Toijalan teatteriporukka osaa hommansa. Erittäin nautittavaa viihdettä!
Lauantai-illan ohjelma jatkui Akaan Viialan Metsälinnassa, jossa juhlistimme vuoden alusta syntynyttä Akaan kaupunkia, varpajaisten merkeissä. Juhlinta tosin loppui osaltani ennen puolta yötä, sillä seuraavana aamuna odotti jälleen aikainen herätys.

Sunnuntaiaamuna edellisiltainen juhlinta sai unohtua.
Lähdimme aamuvarhain kohti Kangasalan kirkkoa, jossa järjestetyssä työväen juhlapyhässä annettiin rauha vuoden 1918 sodassa menehtyneille uhreille, joita ei vielä oltu siunattu.
Tilaisuus oli todella vaikuttava ja tunteisiin vetoava. Pisti todella hiljaiseksi katsoa ympärillä surevia ihmisiä, joiden rakkaita ja läheisiä siunattavien joukossa mahdollisesti oli.
Tuntuu pahalta ajatella Suomen itsenäisyyden alkumetreillä tapahtuneita kauheuksia.
Ihmisten tasa-arvoiseen hyvinvointiin, eriarvoisuuden ja myös tuloerojen kasvun pysäyttämisen eteen on todella tehtävä töitä, jotta yhteiskuntarauha säilyy ja mitään vuoden 1918 käsittämättömiä hirmutöitä ei pääse enää koskaan tapahtumaan.


Illalla olikin edessä pullanleipomistalkoot: Kiitosta vaan äiskä ja iskä! :)

Mielettömän herkullisilla korvapuusteilla (söin itse ainakin neljä)
pääsee herkuttelemaan Toijalan Metsola-salilla (Valtatie 5) lauantaina heti aamuyhdeksästä eteenpäin! Tarjolla myös kahvia, grillimakkaraa, arpoja ym.ym! Kannattaa tulla maistelemaan vähän kauempaakin - ja vaikka vähän isommalla porukallakin. Kaikille kyllä riittää!

Toivottavasti nähdään! :)







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.