IRC-Galleria

Nargothrond

Nargothrond

THE JASSER ARAFATS

Siiliviikonloppu <3Maanantai 25.09.2006 02:28

Oi että, oli niin toiminnantäytteinen viikonloppu ettei mitään järkeä.

Sisältö:
-Mikko, Sale, Jarkko & minä
-Subaru Legacy
-Tampere-Siilinjärvi
-Karjala 12-pack x 3
-0.5l Saaremaa 80%
-0.7l Yhden tähden jaloviina
-hyvä meininki

Perjantai

Alotetaan siitä että lähettiin puoli kolmen aikoihin iltapäivällä Hervannasta Salen kanssa ajelemaan kohti Tampereen rautatieasemaa, johon Jarkko helsingistä saapui. Jarkon päästyä autoon lähettiin Orivedelle, käytiin Alkon kautta ja suunnattiin ensin Jyväskylää kohti. Lukuisien tupakka- ja kusitaukojen jälkeen oltiin jo reilu neljässä tunnissa Kuopiossa josta koukattiin Mikko kyytiin. Mikko ei osannu ihan täysin neuvoo kotio Kuopion keskustasta joten vähän aikaa siinä eksyttiin sun muuta ja lopulta kuitenki puol kymmenen korvilla päästiin Mikon kämpille. Kamat sisään -> pullot auki. Minä jallukolan, Sale ja Mikko oluen ja Jarkko Saaremaansa voimalla pyörittiin sit siinä Mikon kämpillä johonkin ~yhteen asti ja lähettiin pihalle seikkaileen. Siilinjärven yöelämä, heijaa. Se helvetin Audi oli joka paikassa koko ajan suhisemassa turboillaan. Humalahan siinä yllätti, päätettiin mennä vilkaisemaan paikallinen Harry's Bar mut sinne oli pakkonarikka ja oltiin menossa tosiaan vaan vilkaseen ni ei sit menty. Istuttiin junaraiteilla hetkinen tajutaksemme et perkele sielhän tulee juna. Noustiin pois. Ihan tarkkaan en pysty muistaan tätä seikkailua mut Mikon pihapuistossa Jarkko polki jonku fillarin vanteet solmuun jonka johdosta en si pysyny sillä ihan täydellisesti pystyssä. Istuin keinussakin, kunnes putosin. Sit on taas jotain tyhjää ja loppujen lopuks olin mikon olkkarin lattialla nukkumassa, mut potkittiin ylös ja säädin alleni patjan. Huudettiin jotain epämääräisiä Captain Jack Sparrow juttuja, kunnes Mikolla alko hermot mennä. Sillä oli herätys puol kymmene.
Sammuin.

Lauantai

Mikon kello herätti lähes kaikki. Mikko lähti Kuopioon katteleen luokkansa kanssa kuulemma jotain munattomia lyhytelokuvia. Joskus kahen aikaan se tuli takas. Haettiin hyvä ja ravitseva lihapiirakka-nakki päivällinen ja lähettiin Mikolle kokkaileen. Ruokailun jälkeen kylläisenä ja tyytyväisenä katteltiin Kummelia ja juotiin viinaa. Kivaa oli. Kiskottiin viinaa kämpillä pauttiarallaa kymmeneen asti ja lähettiin sinne Harry'siin. Vitun lepposa paikka. Ihmiset mukavia, tunnelma katossa ja loistava meininki. Kossubatterya joka oli kossuedi, villevallattomia ja valkovenäläisiä. Joku mukava täti tarjoski yhen valkovenäläisen siel. Siel soi paskaa musiikkia aika paljon, kuten jotain Juanesia mut se että tuli Tiktakkia ja jotain rentunruusuja korvas sen korvien ohi tarkoituksellisesti menneen paskamusiikin. Viinaa, viinaa, lisää viinaa. Täti joka tarjos sen drinkin, yritti saada mua tanssiin sen kanssa aina ku sanoin et tää on hyvä biisi. En tanssinu. Mä en tanssi. Join lisää. Sumeita muistikuvia siitä että Jarkko sanoi lähtevänsä pihalle ja ottavansa narikasta munkin lippiksen, lähin mukaan pihaan odottaan että Sale ja Mikko tyhjentää tuopposensa. Makasin baarin terassin vieressä, joku emäntä sieltä tuli rähiseen että omistaa talon eikä tällä kadulla saa maata. Soitti perkele poliisitkin. Haha, aika läppä. Poliisia varmaan kiinnostaa ku (siinä vaiheessa) jo istuin. Lähettiin grillille. Mikon kämpille siitä. Tajusin että mulla on vielä jallua vaikka kuinka, ainakin kaks desiä. Kai. Join sitä raakana siinä, soiteltiin Lauralle, kiitti ku kuuntelit. Jossain kohdin en pysyny tolpillani, konttasin sekä kävelin suurinpiirtein seinillä ja pojat pistivät mut makuuasentoon. Jalluakin jäi.
Sammuin about klo 5:15?

Sunnuntai

Herättiin puoliltapäivin. Nousin pystyyn ja tajusin olevani edelleen aivan tinassa. Ei se mitään. Join paljon vettä ja pesin hampaat ja haettiin sit jotain kebabia. Tai syötiin kyl siel ravintolassa. Paska palvelu. Istuttiin pöydässä 40min ennenku ruokaa tuli. Saatanan apinat eivät osannu ees sitä kebabkönttiään leikellä. Siitä sit takasi Mikolle ja meininki taas katossa, jengi aivan hiljaa siel ja luettiin jotain Nemiä ja juotiin limpparia. Puol kolmen aikaan alettiin kasaamaan kamoja autoon ja lähettiin ajeleen Tampereelle päin. Jarkko kerkes seittemän junaan ja mä ja Sale jatkettiin Hervantaan.

Kiitti jätkät, helvetin onnistunu viikonloppu. Ootte äijiä. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.