IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Avautuminen.Maanantai 27.07.2009 16:12

Hitto, elämä alkaa vihdoin. Perjantai oli ehkä lähestulkoon mun elämän parhaita päiviä. Ensinnäkin päädyin helvetin hyvään ratkaisuun, erään henkilön suhteen ja koko meidän jutun suhteen. Ja kaikenlisäks kuulin semmosia asioita, että oikeen naurattaa, että joku voi olla niin saamaton (on oikeesti liikaa adjektiivejakin jne.. millä sitä vois kuvailla), ja suoraan sanoen vitun idiootti, ettei saa sellasia asioita sanottua mitä ehkä olis kannattanu sanoa. Vaan pitää sitte turhaan kestää jotain järjetöntä paskaa. Jos joku asia on varma, niin se on aivan varma, että tällähetkellä inhoan ko. henkilöä aivan järjettömän paljon. Ehkä joskus pystyn tajuamaan, että mitähän helvettiä sen päässä on liikkunu, epäilen ettei kyllä mitään. No muutto Kauhajoelle, silmät auki ja hitto sinkkuelämä täältä tullaan ! ;)

Ps. Kaikki voi kyllä päätellä että kukakohan on kyseessä, ja ei tartte sitte pahotella tätä tilannetta. Tää on mulle enemmän ko hyvä. <3

Ps1. Kiitoksia kaikille nurtsihengailijoille. Ei ihan menny lauantai putkeen, mutta perjantaina oli kivaa saunoa ja uida :DD Thänks !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.