IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.
Ja sitten toinen juttu:

Oli kylla eilen elamani ensimmainen kerta kun paastan suustani lauseen "voi vittu mulla on tanaan ensimmainen paiva duunissa, pitaa varmaan menna sinne kannissa etta sujuu paremmin". Ja tosiaan kaikki oli viela samaa mielta, ja toissaki kysyttiin ensimmaisena etta haluisinks ma drinkin, vodkaa vaikkapa.

Sitten kolmas juttu:

Vittu meikat potkitaan ulos squatista torstaina, viimestaan perjantaina, mika siis kaytannossa tarkottaa sita etta JOUDUTAAN muuttamaan tavalliseen asuntoon, jossa on lammiys, juokseva vesi, sisavessa ja -suihku, seka muita ylellisia luksustuotteita. JOUDUTAAN (ja talla kertaa sana on isolla koska se on niin kertakaikkisen shokeeraava ajatus) alottaan edes jotakuinkin normaali elama tyossakaynteineen kaikkineen etta saadaan vuokra maksettua ja nain pain pois. Jeejee vittu jee, hyvasti lepposat ihanat suloiset laiskat ajat, nyt loppu lusmuilu. Aiti on varmasti ylpea tyttarestaan.

Ja sitten neljas juttu:

Ai mitenniin oon laiska paivakirjan pitaja (vaikka se onkin uudessa galleriassa trendikkaasti BLOGI), huomasin tossa justiinsa etta koko syyskuun aikana tuli kirjotettua kokonainen YKSI (1) merkinta. Joko mun elamassa ei totta tosiaan tapahdu mitaan merkittavaa, tai sitten oon vaan laiska laiska. Kumpikohan?

Ja sitten viides juttu:

Onko lapsellisempaa heittaa riidellessa toista palasella omenaa, vai puolikkaalla sipulilla, vai maaritellaanko lapsellisuus tassa tapauksessa jotenkin sukupuolen/henkilon yleisen henkisen kypsyystason kautta? Sainko ma anteeks sipulilla heittamisen koska mulla on tissit, koska taas henkilo joka valitsi aseekseen omenan joutuu todennakoisesti aina kantamaan lapsellisen omenanheittelijan leimaa otsassaan.
Myos samaan kategoriaan kuuluu pohdiskelu, etta onko se hyva vai huono asia jos on niin saatanan huono tahtaamaan ettei (myoskin riidellessa) osu vastapuolta kengalla vaikka heittaa alle metrin paasta?

Ja sitten kuudes juttu:

Kuka ikina tuli ensimmaisena esiin lasioven konseptin kanssa sais mun puolesta ____________________ (<- tahan karsein ja verisin kohtalo minka ikina voitte toiselle ihmisille kuvitella). Kun ei niita perkeleita hirveen hyvin huomaa, kun ne sattuu olemaan LAPINAKYVIA, niin milla vitulla sitten ET muka tormaa niihin?? Ja kun hyviin tapoihin kuuluu etta kirjastossa pitaa olla hiljaa, niin milla VITULLA tormaat lasioveen pitamatta metelia, KYSYN VAAN??!!

Ja sitten melkeen viimenen juttu:

Suomen oikeuslaitoksen oli tarkotus fiksata meika ilmaselle lomalle suomeen, koska mua kuulemma tarvitaan oikeudenkaynnissa todistajana, ja olin jo kovin innoissani etta jeejee saan salmiakkia ja rusileipaa ja kanttarellikastiketta ja hyvat villasukat, mutta todennakosesti taa ei nyt sitten tuukaan tapahtumaan koska sen oikeudenkaynnin olis tarkotus olla jo ens viikolla, ja koska rakas veljeni jonka oli tarkotus selvittaa taa korvausvelvollisuusasia ihan lapikotasin ja kotalapisin sattuu olemaan Tormien sukua ja ei todennakosesti saa aikaseks tehtya sita ajoissa. Etta jeejee vittu jee taas, tulipa kylla pitka lause mutta en jaksa korjata sita.

Ja sitten pari viimesta juttua:

Tein just ison kulhon hedelmasalaattia TUOREISTA hedelmista, ja hinnaks tuli noin 2 euroa. Nyt kun tulisin takasin Suomeen niin saisin varmasti taydellisen hermoromahduksen ruokakaupassa, se oli jo viime vuonna Barcelonasta tullessa hirvee kulttuurishokki miten saatanan sikahintasta ruoka yhtakkia oli, ja nyt oon viettanyt taalla kuitenkin hieman enemman aikaa. MEINAAN HERRANJUMALA JO VIIS KUUKAUTTA POISSA SUOMESTA!!! Kylla aika lentaa, ei voi muuta sanoa.

Ja irkkumurre on edelleen parasta, vaikka ma henkilokohtaisesti pidanki sita hieman epareiluna etuna, etta niitten ei ees tarvii olla mitaan suuria hymoristeja, koska niitten aksentti saa tylsatki jutut kuulostamaan huomattavasti hauskemmilta.

Siinapa kaikki talla kertaa, jospa sitten paivittelisin taas kuukauden paasta seuraavan kerran... Tai ehka kahden, koska tassa merkinnassa on kuitenkin suhteellisen paljon tekstia, helposti kahden tai vaikka kahdentoista merkinnan verran. Jeejee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.