IRC-Galleria

Ilmassa depistä?Maanantai 11.09.2006 00:49

Sitä masentaa. Syksy on tullu, mutta emmä usko että se masentaa. Syksyllähän on kaunista, kun puut ovat väreissään ja vielä jos aurinko vähän viitsii paistaa, niin kaikki on okei! Kaikki vaan ei tunnu menevän taas vaihteeksi putkeen, ainakaan minulla. Inhoan tämmöstä.
Toivottavasti nyt en pahemmin masennu. Se ei oo tosiaankaan mukavaa. Täytyis osata iloita kaikesta mitä itsellä on, mutta kun ei se aina ole niin yksinkertasta. Aina minul on jotai asioita, jotka painaa päälle tai ne jotenki muuten ahdistaa. Joskus vaan enemmän, toisinaan vähemmän.
Huomenna oon ekaa kertaa pois koulusta. Terkkari passitti minut lääkärii menemää.. Saapa nähä mitä siellä sanovat, toivottavasti ei ole mitään vakavaa. En ainakaan usko, että on.
Koitan tässä suunnitella kokoajan nukkumaan lähtöä, mutta tätä pitää vielä jatkaa eteenpäin tätä tekstiä. Harvemmin näitä kyllä kukaan täällä edes käy lukemassa, että eipäs siinä.
Tuli vaihdettua uusi oletuskuvakin, alko nyrppii se entinen. Liikaa sitäki ämmää katellu, no jooh.. menipä taas!
Tosiaan tulee tuojotettua peiliin vähän turhankin usein. Kai minä sitten olen, niin kuin kaikki muutkin teinitytöt, jos nyt voin yleistää. Ulkonäkö kun luo niin monille nykyaikana paineita. Varsinki meille tyttöille ja mikseipä pojillekin. Sepäs siitä, ei jaksa enempiä jauhaa. Kuhan vaan tympii, eikä jaksa paremmastakaan puhua.
Voi että vituttaa, taidan lähtee nukkumaan. Jospa sitä olis vähä parempi päivä huomenna. :) Niin ainaki toivon. Se lääkäriaika ja kaikki. Huomisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.