IRC-Galleria

Heha.. joo joo..
Eipä ole tännekää tullu kirjotettua pitkii aikoihi, mutta jospas sitä nytten saisi jotain pientä aikaiseksi.
Erikoisempia mullistuksia ei oo tämän tytön elämässä tapahtunu, mutta vois kai sitä olla asiat huonomminki. Ja en pistäs pahitteeksi, vaikka jotain kiwaa joskus tapahtuiski. Aina vaa saa haaveilla ja haaveilla mukamas paremmasta elämästä. Nääh, välillä taas tuntuu että vaa yksinkertasesti tyytyy siihen mitä on, eikä jaksa aatellakaa että miten muuten asiat vois olla. Plää.. Tuleepa kirjotettuu sekavia. Oonkohan mä ottanu jotain? .. En tietääkseni, vettä vaa äsken join.
No talviki se tekee tuloaan, se on vaa ihana asia. Talvi on nääs mun aikaa, sillonha tuota ollaa synnyttykki. :D Tosin eipä tuota lunta ollu sillo ollu, vaikka helmikuu oli yli puolenvälin.. hoo!! :o Meiti keskellä kirkasta talvee syntyny ja ei ees kunnolla lunta maasa. Johan on.. No se siitä, menee taas melko kuivaksi.
Syyslomaa ois about puolet jäljellä ja sitte taas kouluu ja oottaa vaik joululomaa. (:
En lomallakaan mitään kummempaa saanu aikaseksi. Vaan löhöilly, lenkkeilly, tehny kaikkia pikkuhommia ja tapellu pikkuveljen kaa. Mitä muuta mun lomalta vois olettaakaa? Pääsis sinne serkkutytölle [selene]:lle etes huomena tai viimestää perjantaina. Saapa nähä, miten menee neki suunnitelmat.
Mutta aikarautaki näyttää, et se ois iltalenkin paikka koiran kaas. Jotenka näkemisiin, nähään taas joskus ennen kuolemaa. Tulipa vaisu teksti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.