IRC-Galleria

" Niityllä lunta, hiljaiset kadut
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus
Muistojen virta, lapsuuden sadut
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus "

.. On kauniit ja ihanat sanat tossa Tulkoon Joulu-joululaulusa. Tykkään kovasti. (:
Joulumieli ollu kyllä välillä aika hakusessa, mutta joten kuten sitä on eteenpäin selvitty. Pientä depiksenpoikastaki välillä ollu ilmassa. Koittanu vaa unohtaa sen huolenaiheen tonne töitten ja muun kiireen alle. Parempi niin. Voi sitä ny paksumpia olla jouluna, eikä tarvii stressata tommosista loppujen lopuksi mitättömistä asioista. Voi kun se vaan olisikin niin helppoa, ku mitä sen voi tähän kirjottaa.
Olihan tuo mukava, ku Päivi, Minna ja Epe kävi meillä nytten tosa illalla. Aika äsken lähtivät.
Ja mä kuuntelen Syön sipsejä-biisiä. Tehosekotinta! (: En kyllä syö ny sipsejä, muute vaa kaikkee jouluruokaa tai siis herkkuja.
Hemmottelen ihtiäni oikee kunnolla ja rantakuntoon parantelu kai alkaa sitten normaalistikin joulun jälistä. Ai niin ja Uuden Vuoden tietty.. Sillo mässytettää ja paljo, mikäki se minusta riippuu. Minähän se juhlien "emäntänä" oon. No saunottaa toivon mukaan tyttöjen kaas, valetaan tinoja, lupaillaan "turhia" lupauksia (mun viime vuoden lupaukset ei ainakaa pitäny), syyään, kuunnellaa musaa, tanssitaan, riehutaan. Tehhään kaikkee kivvaa! :)
Hautausmaalla pikkulinnut pieree, hohohoo.. Juice, oot fiksu! :D Älkää siksi antako niille herneitä ruuaksi. Talipallot ja kaiken maailman siemenet riittää. Ja kukaan ei tajua tätä, tai no ehkä jos kahto aamulla Huomenta Suomee.
Ylihuomena jouluaatto, eikä tunnu kyllä siltä. Ruokaa on syöty ainaki yllin kyllin ja kulutettu senki eestä navetasa, jossa tulen viettään joulun pyhätki. Harmi, mutta saapa ainaki vähä kassaan rahaa. Kyllä se kannattaa.

" Joulu on taas, riemuitkaa nyt
Lapsi on meille tänä yönä syntynyt
Tulkoon toivo kansoille maan, pääsköön vangit vankiloistaan
Uskon siemen nouskoon pintaan, olkoon rauha loppumaton "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.