IRC-Galleria

Selitystä; sitä sun tätä..Perjantai 29.12.2006 23:01

Vuosi sittenkin olin näemmä kirjotellu jotain tänne päiväkirjaan justiinsa samana päivänä. Heh, oli sillon vähäsen eri tunnelmat ku mitä tänä päivänä.
Käytiin äiteen kaas Oulaisisa asioilla ja pikku-Kalle haettiin Aleksilta ja Artulta, heheh.. :)
Kummasti se vaan on vuosi menny hirveen nopiaa näin ku aattelee. Tai sitte sitä vaan on tulosa vanhemmaksi ja vanhemmaksi aina vuosi vuojelta, että alkaa vuojetki kulumaan näin yllättävän nopeesti. Tuntuu esim. että vasta olin jotain about 14-vuotta täyttäny ja iha onessaa kaikesta. Sitä aatteli, että joo vielä monta vuotta ennen ku on esim. 16, 17, 18... jne. Mutta kummasti sitä on jo 16,86v! Alle kaksi kuukautta, niin juhlitaan jo "Neito Kauneimmillaan-ikää".
Eka kyllä pittää tämä Uusvuos ottaa vastaa ja juhlia sitäkin! Tosin ei kännien tai minkään semmosten merkeisä. Ei me Peräjengiläiset ny semmosiin ruveta, ollaanhan me jo niin "varttuneita". No HEHHEH. Teinejähän me vielä (hyvähän täsä muitten puolesta puhua, hirttävät mut kohta!)
Suunniteltiin vaan, että saunotaan, valetaan tinoja, syyään, juuaan (limukkaa tietty!) :D, sekoillaan ja hullutellaan ihan muuten vaan. Sitä ei voi välttää, ku tietää meijät viis yhesä. Monttureissu kyl nii ikimuistonen, ettäh.. (; Samat fiilingit ko joskus sais taas, nii olis kyllä kympin arvonen suoritus meijän porukalta. No joo, oltiinhan me silloin vähän humalassa. Nyt ylihuomenna, illalla korkeintaa jossain sokerihumalan tapaisessa mielentilassa.
Sepäs siitä.. Selittelen taas mitä sattuun.
HEIPPA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.