IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tunnetko minut?Lauantai 18.04.2009 21:36

Kerron nyt 10 asiaa minusta, joista muut eivät välttämättä tiedä.
Oletko varma että tunnet minut?

1. Käytän aivojani asioiden tallentamiseen erittäin huonostti (kuten lähipiiri onkin jo huomannut). Saatan unohtaa tehdä asioita, joita minun käskettiin tehdä vain muutama minuutti sitten. Ja tämä pännii minua erittäin paljon, joten siksi päätin alkaa käyttämään kalenteria.
2. Suhteeni maitoon on kummallinen (juon siis piimää): käytän sitä murojen kanssa, lisään sitä mämmiin, mutta en mielelläni juo sitä. Yök! Liian makeaa minun makuuni.
3. Olen erittäin musikaalinen, esimerkiksi soitan koskettimia ja laulan, ja haluaisinkin soittaa vaikkapa jossain bändissä, mutta pelkäänpä, että rahkeeni eivät riitä sellaiseen.
4. Minulla on jokseenkin huono itse tunto ja pelkään rakentavaa palautetta, joka itse asiassa olisi pelkästään hyödyksi! Valitettavasti vertailen itseäni jatkuvasti muihin, mutta hoen koko ajan itselleni sitä, että teen kaikessa parhaani eikä minun tarvitse olla paras kaikessa.
5. Olen huono tekemään päätöksiä ja valintoja. Tämän takia minulla ei olekaan ykköslemppari bändiä ja -leffaa, vaikka kuitenkin pidän monista leffoista ja kuuntelen paljon musiikkia. Jos minun täytyy tehdä valintoja, ajattelen ensin muita ja sitten vasta itseni parasta.
6. Olen varsin huono tekemään aloitteita esim. tutustumisessa usiin ihmisiin. Sitten kun juttu alkaa luistaa, otan ohjat omiin käsiini.
7. Olen välillä yllytyshullu ja minut on helppo nakittaa erilaisiin tehtäviin, jotka eivät vaadi paljoa fyysistä, psyykkistä tai henkistä ponnistusta.
8. Pidän menneiden asioiden muistelemisesta, siis hyvistä muistoista. Niistä tulen aina hyvälle tuulelle.
9. Rakastan kiinalaista ruokaa ja sushia!
10. Pidän erilaisista sitaateista, erityisesti englanninkielisistä, joita olen kuullut esim. televisio-ohjelmissa ja leffoissa. Joskus viljelen huomaamattani sitaatteja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.