IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänää oli kokeiden palautuksia ja enkä yhtään ihmetellyt, kun sain psykan kokeesta 9+ ( eli jtn 10/12 pist) Toisesta tehtävästä tuli täydet eli 6 ja toisesta vaa 4, koska multa loppu aika kesken... Mä en oo koskaan tehny mitään koetta ajan loppuun asti. Ja sain vielä kunniaa siitä, kun olin oivaltanut yhden asian. :D

Venäjästä sain 9+, ja uskoakseni arvostelua oli helpotettu. (No, ei me ees ehitty kunnolla käydä kaikkia asioita). Mun mielestä se koe ei ollut 9 arvoinen suoritus.

Ruotsista 8½, eli ihan tyypillistä mun ruotsin osaamista. En osaa siitä sen enempää sanoa.

Historian kokeesta tuli 8. Ei mulla oo tähänkää mitään lisättävää, ihan peruskauraa.

Mutta sitten enkku. 7½. Jotkut sanoo, että ei se oo ees huono. Ei se kyllä oo munkaan mielestä niin huono, mutta vähän masentaa sen kokeen kirjoitelma. "Et osaa/ et ole oppinut kurssilla käytyjä teoria-asioita", kirjoitti opettaja. Mä oon ehkä vähän liian laiska enkun kanssa, ku näen sitä joka päivä, niin tietenki olo on sellanen "totta prklssä mä nyt enkkuu osaan". No, osaan ihan kelpotasoisesti, en siitä varmaa mihinkään pääse.

Musiikin kokeita ei saatu vielä takaisin (oli aika läppä koe. Soitettiin vaa koko kurssin ajan ja piti pitää koe ihan vaa näön vuoksi). Sain numeroksi 10. Osa musta ansaitsi sen, mutta osa ei. Mulla on potentiaalia harrastaa musiikkia ja maalailen siitä jonkinlaista tulevaisuuden ammattia, mutta en kuitenkaan paljon mitään osaa tehdä. Kyllähän mä laulan omalla tavalla, mutta haluaisin oppia laulamaan ammattitasolla. Ja nuotitkin haluaisin oppia kunnolla. Ehkä pitäs kesän aikana vähän harjoitella ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.