IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onhan tää abin elämää...Keskiviikko 24.02.2010 01:02

On se lukiolaisen elämä abivuonna helppoa ja kivaa. Nytkin oon lukulomalla ja käyn töissä liikuntakeskuksessa pitämässä seuraa 3-5 vuotiaille lapsille, kun niiden vanhemmat on jumppaamassa. Se on helppoa kuin heinänteko.
Nyt pitäisi tietenkin muistaa lukea lähestyviin yo-kirjoituksiin (äidinkielen essee, englannin & venäjän kirjalliset ja psyka), pitäisi varmaan sitä varten tehdä jonkinlainen lukujärjestys.

Oli kyllä kiva taas tehdä asu melkein alusta asti penkkareihin ja potkiaisiin (sain pikkuveljen vanhan tummansinisen alusasun), Riku kun sattuu olemaan ensimmäinen videopelihahmoihastus.. Onneksi aiheena oli pahikset (todelliset ja fiktiiviset) niin sain toteutettua Darkness Riku/ Riku Replican puvun. Puku on muuten ihan ok, peruukki oli niin hirveä sen jälkeen kun muotoilin sitä ja siitä törröttää hirveästi haivenia, koska liimailin kuumapyssyllä irtotupsuja takaisin peruukkiin kiinni xD Kuumaliimapyssyni on tästä lähtien uusi ystäväni. <3

Eikä minua haitannut, vaikka hahmot tunnistettavuus abien keskuudessamme oli aika vähäistä (lähipiiri jotenkin tiesi hahmon, ja peräti yksi abi tunnisti myös! :D:D). Huomasin myös hahmon puvun tummuuden ja pöytäliinakankaasta luodun "kaislahameen" edut: Juoma ei näy, vaikka sen kaataa vahingossa päälleensä! (ai miten niin oon kömpelö?)

Puvun pukeminen onnistuu suhtnopeasti, vaikka tekemäni punaiset käsijutskat ovat aika naftit ja menee aikaa saada ne käsiin (yhyy, melkein rikoin toisen ;___;). Itse puvussa tuli potkiaisissa aika kuuma, mutta annas olla kun mennään toisesta ääripäästä toiseen. Kuorma-auton lavalla oli toinen ääni kellossa. Näpit, kasvot ja varpaat jäätyivät. Mutta keskivartalo pysyi suhteellisen lämpimänä.

Lapset osaa olla tosi aggressiivisia kun ne haluaa karkkia O__o'.

Hupi ei sentään lopu vielä tähän, sunnuntaina on tiedossa kahden päivän abiristeily Ruotsiin! Jei, det är jättekul! Ihastuin Ruotsiin Kreivin aikaan- projektin aikana ja nyt peräti osaan liikkua Tukholmassa metroaseman lähellä ja metrossa.

Mitäs sitä muuta keksis... On kivaa kun on paljon lunta :D Mutta vaa turhan kylmä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.