IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Asiasta riippumattoon ja viidakkoveitseenKeskiviikko 28.04.2010 03:29

Hyvää iltaa rakkaat lukijat. Tänään puhumme siitä, pitäisikö anime jättää omaa arvoonsa, toisin sanoen, onko animesta pakko tehdä live-action. (lol, kuinka formaali aloitus)

No, joo, itse olen katsonut suht vähän live-actioneita. Ensimmäinen live-action, joka tulee mieleeni on jenkkien surkea Dragon Ball- leffa.
Itselläni oli jostain syystä kovat odotukset rainaa kohtaan (johtuen varmaan Gokun tukkalaitteesta) ja pettymys oli kyllä aika suuri. Kysymykset virtailivat päässäni: Miksi Bulman hiukset eivät olleet siniset, miksi Master Roshi ei ollut vanhan näköinen, miksi miksi miksi?
Myönnettäköön, että se oli ihan kelpo action-leffa, mutta en kyllä suosittelisi sitä DB-faneille. Kun homma halutaan tehdä kunnolla, se ei tehdä rahan takia eikä varsinkaan tunnetun nimen takia. Se tehdään tunteen palosta.

... Halusin oikeastaan saada jonkun kivan alkupohjustuksen kuvalle, jonka löysin sattumalta.
Mutta aiheessa pysytään.
En tiedä, eteneekö Full Metal Panic! -elokuvan teko mihinkään, mutta seuraava kuva paljastanee mielipiteeni miespääosasta...



ZAC EFRON EI SOVI COOLIKSI SOUSUKEKSI! EI! ÄÄÄÄ!
Ei tietenkään pahalla, Zac. Oot ihan liian baby face.
Itselläni ei tietenkään ole ehdokkaita Sousukeksi - saati Kanameksi - mutta onko pakkokaan? Eikö anime tässä tapauksessa voisi pysyä animena?

Kaikkien kukkien on ilmeisesti annettava kukkia.

Pakko kyllä myöntää, että olisin kiinnostunut siitä, jos Magic Knight Rayearthista tehtäisiin live-action. Mutta animen ehdoilla, tietenkin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.