IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

It's raining!!Perjantai 17.09.2010 18:32

Mutta ei vaan miehiä, dääm.
Jostain syystä tykkään sadesäästä, en hirveästi välitä silloin olla ulkona, mutta on jotenki niin rauhoittavaa, kun luonto "tekee" omiaan. Mikään ei tunnu yhtä kivalta kuin herätä aamuyöstä sateenropinaan ja sen jälkeen voi taas rauhassa jatkaa uniaan..

Tänään mulla piti olla töitä, mutta työnantaja olikin sairastunut. Olen nyt siis hammaslääkärin hieman epävirallisempi apulainen ja tästä on nyt sitten mustaa valkoisella. Putsaan instrumentteja ja tasoja jokaisen asiakkaan jälkeen, mutta myös silitän pyykkejä ja teen muita hommia, joita hammaslääkäri ei ehdi tehdä.
Aika helppoa hommaa viisi tuntia päivässä. Mutta työmatkoihin menee yhteensä kaksi tuntia.. Se vähän ärsyttää, yhdeksän-aamuina pitää siis herätä seitsemältä ja mä en oo ikuisuuksiin heränny seitsemältä :O Mutta ei se onneks tuntunutkaan hirveen pahalta xD

Soittotunnitkin on taas vaihteeksi alkanut ja harjoittelen Abban Mamma Miaa koskettimilla kuuntelukelpoiseksi. Ois kiva kyl soittaa isommassa kokoonpanossa kuin aina yksikseen.. Mutta soittaminen on ihanaa! Korvakuulolta ja ulkomuistista suurimmaksi osaksi soittelen, sillä olen jotenkin laiska ja kömpelö lukemaan nuotteja..
Nyt tuli hirvee hinku taas soittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.