IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nostalgiapaukku! aka ajatuksen virtausLauantai 25.09.2010 02:04

Kaikki alkoi siitä, kun katsoin Hotmailin etusivulta videon sveitsiläisministeristä hihittelemässä 'tankeronkieliselle' viranomaistiedotteelle.
Pitkään mietin, että mitä ihmeen 'tankeron kieli' ja lol, kävin katsomassa sanakirja.orgista oliko sanalle vastinetta englanniksi: no, ei ollut. Googlasin sanan ja-

Nii, sehän oli se Ahti Karjalaisen juttu. Niin, että hän oli joskus ollut kenialaisessa eläintarhassa ja kuulemma lukenut tekstin "All animals are dangerous" että "Kaikki eläimet ovat tankeroita". Näin kertoo wikipedia.

Ja kun on minua eräänlaiseksi wikipediaksikin haukuttu, niin ihan mielenkiinnosta klikkasin sivun alareunassa kohtaa 'vitsit' ja ihan aikani kuluksi kävi läpi kaikki alakategoriat. Blondivitsit- miksi kana meni tien yli- pikkukalle - ja ehkä huvittavin nimike: Räjähtävä lammas.
Wormsia pelanneena tunnen kyseisen - öh- pommin ja sivua selaamalla sain (ninnupedialle tuttua nippeli)tietoa räjähtävän lampaan synnystä.

Mutta, jotta aasinsiltoja pitkin pääsisimme asiaan, niin klikkasin räjähtävän lampaan alanurkassa olevaa linkkia 'videopelihuumori', jossa törmäsin pariin hassuun käsitteeseen ("all your base are belong to us"). Dopefish herätti kiinnostukseni, koska en ollut mielestäni aikaisemmin kuullut tästä 'hahmosta'.

Selasin ihan kiinnostuneena kyseisen kalan tiedot läpi ja silmiini osui eräs tuttu tietokonepelihahmo: Commander Keen. Voisiko se olla..? Olisiko se..!!? Ja SE OLI KEEEEEEEN!
*jätti hymy*




Muistan, että tätä tuli joskus nuorempana taottuna, kun se oli vielä levykkeelle tallennettuna (byyyyy, mun läppärissa ei oo levykeasemaa ;__;). Pitäsköhän mennä Youtubeen verestämään muistoja? :D

ps. Muistin juuri, että meiltä löytyy levykkeelle tallennettuna Wolfenstein 3D. KYLLÄ.
En vain ole ikinä uskaltanut pelata sitä alkua pidemmälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.