IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rändömiä väänTiistai 26.10.2010 01:06

"Meidän on valitettavasti ilmoitettava että yksi tai useampi tuote tilauksestasi on myöhästynyt. Pahoittelemme tapahtunutta. Teemme kaikkemme että saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Ystävällisin terveisin

CDON.COM"

.. Nyt on menny päälle kuukausi siitä, kun tilasin Relient K:n levyn. Hurraa. Miks ne ei vaan voi ilmoittaa, ettei ne voi saada sitä levyä, niin minäkin saisin mielenrauhan. Gsus..


Ai nii, kuinkas moni on nähny yhdessä Hämeenlinnan S-Marketissa miehen, joka näytti ihan Stephen Moyerilta!?! Meni hetkeks tän tytön pasmat ihan sekaisin, sillä se kaveri näytti nuorekkaalta Stephen Moyerilta. Ooohhh <3 Tumma tukka ja kalpea iho, sehä ois voinu vaikka esittää Bill Comptonia nuorempana ;D;D


Siskon Musettaminen on pikku hiljaa alkanut tehdä minuunkin pientä jälkeä. Lainasin kirjastosta kolme nuottikirjaa, joista löytyy Sunburn, Time is Running Out ja Supermassive Black Hole. Sunburn alkaa jo kuulostaa pikkuhiljaa esityskelpoiselta ja sitä on muuten mahtava soittaa. Se on sellasta mukavaa sormitaiteilua ja näillä nakkisormilla sitä saakin naputtaa xD Nuottikirjasta, jossa Sunburn on, löytyy cd, jossa on Sunburn koko bändikokoonpanon kanssa (miinus solisti) ja myös ilman pianoa. Tempo on kyl vähän liian nopea mulle, mutta kunhan sitä tarpeeks soitan, nii kyllä saan koko kappaleen menemään hyvin.

Ja huomen töihin~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.