IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävin viime viikolla kirjastossa ja onnekseni siellä oli vielä poistokirjojen myyntiä. Tietenkin kävin vähän tutkimassa, mitä sieltä löytyi ja ostin eurollla kaksi kirjaa. Kumpikaan ei ole kaunokirja/romaani, vaan ne ovat sellaisia hyötyopuksia. Toisesta kirjasta haluan avautua.
Cosplayn maailmaan eksyttyäni yritän (aina kun mahdollista) etsiä materiaaleja, jotka tietenkin ovat hyödyksi cosplayssa. Koin valaistuksen sellaisesta aineesta nimeltä PAPERIMASSA. Kiitos kirjan nimeltä Papier Mache - Over 50 projects illustrated in colors. Herranen aika, mitä käyttömahdollisuuksia. Mutta pointtini oli, että aikaisemmat paperimassasta tehdyt työni eivät olleet kovin.. tasaisia.


Yläasteen 9-luokalla tehty Demyxin sitar. Kuvataiteen lopputyö, joka ei tullut ikinä valmiiksi, päätyi kasvihuoneeseen homehtumaan ja sieltä roskiin. R.I.P. HYI, epätasainen kuin mikä!!

Kirjassa siis opastetaan, kuinka paperimassasta saa tasaista ja mitä kaikkea siitä pystyykään tekemään.
Siitä sainkin inspiraation, joka onkin kytenyt aivoissani melkein kaksi vuotta.
Nimittäin aion joskus tulevaisuudessa cossata Grahamia Shamanic Princess-animesta.
Grr.. <3




Aloin jo tehdä tota sen naamiota. Pitäisi vielä maalata se ja laittaa tollanen jalokivi kiinni.
Mut vähän taas harmittaa, että tykkään pitkistä jätkähahmoista. Nimittäin tällanen pätkä ei ihan täydellisesti kykene cossimaan niitä. Mutta onneksi on olemassa platformit. HAHAHAHA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.