IRC-Galleria

Nekoliini

Nekoliini

1hQ 1hQ 1hQ 1hQ 1hQ <3

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Chu~Torstai 14.12.2006 22:43

Möö. Olen kipeänä. Ja sekös harmittaa! Kurkku on IHAN paskana ja päätäkin särkee :DD Tänään oli koulussa äikän koe rästikokeena, helppohan tuo oli, tein 20 minuuttia. Huomenna fysiikan koe (sähköoppia, dääääm) ja ruotsin sanakoe. Sanakoekin niinkuin jälkikäteen, kun tiistaina tuolla Stockholmissa olin :)
Tänään oli myöskin kuntotesti. Kivaa. En tehnyt sitä, koska olen kipeä. Hyvä tuuri, kerrankin! Tein kuitenkin eteentaivutuksen ja siinä tuli 64 cm! 6 cm parempi kuin keväällä. Ja kiviäkin kiinnostaa, tiedän.

Inhottavaa oli palata arkeen kivan Ruåtsinmatkan jälkeen. Maanantaina oli siis tuo kauan odotettu RHCP:n keikka. Ihan huippua oli. Pogoilin ihan täysillä ja pidin hauskaa! Elin täydellisesti hetkessä. Voisi ottaa vaikkapa heti uusiksi. RHCP SUOMEEN! :DD Ja Mikkeliin. Tuo jälkimmäinen on äärimmäisen epätodennäköistä.

Viikonloppu alkaa kohta, yaay. Joululoma alkaa kohta, yaay. Joulu on kohta, yaay. Uskonnon koe on kohta, prkl. Yhteiskuntaopinkin koe on kohta, prkl. Muutama koe melkein suoraan loman jälkeen, prkl.

Että sellaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.