IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.

Yöraportti 10Lauantai 12.08.2006 02:40

Hoih..Väsyttää.. Ja huomenna se yks tulee..

Kuulma päivällä...Jännittää! Sain muuten tukankin värjättyä tänää..Ja kivat mulle ku se vitun improkurssi onki tänä viikonloppuna..hoih..no,mie joudun lintsailemaan sieltä..Sunnuntainakaa en taida koko päivää olla..Mut huomisen aamun oon..eli siis nyt huomisella tarkoitan lauantaita.

Eli siis herään tos klo 8 syön meikkaan puen ja sitte lähen pyöräilemään sinne mikä lie lähteenmäelle.Onneks se on pukaralla...

ainii,MEIJÄ METTÄ TAPETTII YHYY!!! Ku se raivattii :'( Kauhee aukee alue tossa,tuntuu omituiselta ku taivasta näkyy iha ekstrapaljon..huijui...

Ainii,sit lähen sielt improsta kun soitto tulee...Sit ku Niklas soittaa että ne on tunnin päästä meillä..tulevat iha pihaa asti,skeerii..Ja vittu kun osais näyttää ees nätiltä.. Angst.

Haha,busted :D Toi jäi kortsuista kii :D anoppi oli vaa sanonu (siis miun anoppi eli Niklaksen äitee) että "ainahan niitä voi ostaa lisääkin"

:D Haha,REILULLA! :D :D :D

Hihhih x)

Ja miu äitee tänää ku menin kylälle ostaan ananaskirsikoita ja halusin kaupalle nii "kortsujako sie meet sieltä ostamaan?"

JUMALAUTA TEITÄ ÄIDIT! :D Miksi te aina nolaatte jälkikasvunne? :D

Toivottavasti vaan sitte äitee ei rupee selittään miusta mitää noloo Niklakselle sit su sillonku oon poissa...Hävettäis aika pahasti..

Mut kohta nukkuun joten Nemimonde Kiittää ja quittaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.