IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.
Youtubessa:

xpl0ckx (1 day ago) mene ja kuole


Nemimonde (36 minutes ago) Nääh, en viiti. Kuole sä ku ilmeisesti elämäs on niin turhaa että pitää tuntemattomille uhota.

Suosittelen vaikkapa perinteistä kaulakiikkua. Voin toki helpottaa asiaa mikäli haluat tekemällä sinusta kunnianloukkaus/uhkaussyytteen ja viemällä rahasi, mikäli niin haluat.

Nemimonde (32 minutes ago) Ainiin, ihan silläkin kun ei maailma tartte n. 20-vuotiaita joiden aivojen taso on verrattavissa 5-vuotiaan älylliseen tasoon. Minä sentään olen hieman sivistyneempi ja hyvin suurella todennäköisyydellä älykkäämpikin.

Mahtaa vituttaa. Kerro toki äidillesi, kuinka "sankari" olet kuin yrität "vittuilla" tuntemattomalle, sinua tasokkaammalle tyypille netissä.

Säälittävää.
xpl0ckx (12 minutes ago) ooot kyl nolo ku laitat tämmöstä kamaa tänne.

Nemimonde (9 minutes ago) Mä sentään osallistuin kisaan ja sain aika hyvän sijoituksen.

Enemmän sä tässä ittees nolaat kun koitat keuhkota mutta näytät vaan kaikille, kuinka typerä olet.

Mahdat olla todella "ylpeä" itsestäsi
- 20-vuotiaaksi väittää itseään ja käyttäytyy kuin mikäkin penikka. Mees nyt kuule kasvamaan ja kehittymään ja keskustellaan sitten asiasta.

AINIIN, sanoo HÄN joka laittaa saatana jotain pelivideoita tänne, ei lol oikeesti :D Katoppa peiliin :D

xpl0ckx (8 minutes ago) pelle pelle pelle pelle pelle pelle pelle


Nemimonde (7 minutes ago) Eli siis sinä :) Ainiin sit huomasin jonkun tramppavideonkin sulla, sehän se kuule vasta "järkevää" ja "tähdellisempää" onkin :D Oikeesti nyt hei, pikkukakara kasvamaan siitä. Äitis taitaa huudella jo puuroa syömään.

xpl0ckx (6 minutes ago) noo lolz siitä onki monta vuotta :) tää on nii jännää ku alat itkeen mun mielipiteestä

Nemimonde (3 minutes ago) Öö, kumpikohan se tässä itkee? :D Sinä enemmän, mä lähinnä provosoin tahallani sinua ja leikin sulla. Ja sana "monta vuotta" ei tarkoita samaa kun vuos sitten :D Ei hele, tää menee kohta niin eeppiseks että taidan ottaa kuvan ja pistää johki huumorisivustolle :D Tosin nolaa nyt vielä vähän ittees enemmän nolommilla kommenteilla nii saa lisää matskua





(-Että näin. Mikäköhän mielipide se on, jos sanoo että "mene ja kuole"? Minusta ei mikään. Minusta se on loukkaus, ei mielipide. Mut jaa, kaikki eivät voi olla viisaita, varsinkaan 20-vuotiaat, jotka postaa pelivideoita ja trampoliinipomppimisia youtubeen. Hmm. Ainiin, pistän lisää mikäli tulee ja käyn vielä vaikkapa riemurasiaan postaamassa ihan vittumaisuuttani :D )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.