IRC-Galleria

Nemooooz

Nemooooz

Denk nur an mich und du siehst den Engel ♥

Sinä ja minäTorstai 26.03.2009 18:20

Sinä iltana minulla oli hauskaa kanssasi. Jos pystyisin, siirtäisin aikaa taaksepäin aamuun jotta voisin elää sen päivän yhä uudestaan ja uudestaa.En millään olisi halunnut mennä nukkumaan vaikka kello oli jo paljon ja oli jo yli puolenyön, mutta silmäni sulkeutuivat väkisin. Näin unta sinusta ja minusta seuraavana aamuna kesäpäivän auringonpaistees syömässä jäätelöa, istumassa kahdestaan vanhan sillan kaiteella, nauramassa yhdessä.
Aamulla kun heräsin, kirjaimellisesti syöksyin tapaamispaikallemme, mutta sinä et ollutkaan siellä. Odotin sinua. Odotin, mutta et tullutkaan. Siinä samassa muistin kuin salama kirkkaalta taivaalta: "Tänään sinä lähdit kauas pois. Pois ainiaaksi luotani!" Kerroit että lähdet aikaisin aamulla ja että haluaisit nähdä minut aamulla vielä viimeisen kerran ja hyvästellä. Otin kännykkäni ja katsoin kelloa. Olit lähtenyt jo kaksi tuntia sitte. Kyyneleet valuivat silmistäni. "Miten olin voinut unohtaa sinut?"
Yritin soittaa, muttet vastannut, pelkäsin ettet halunnut enää puhua kanssani! Nyt sain tekstarin, katsoin sen kyyneleisillä silmilläni. Se oli sinulta! Suulleni tuli leveä hymy kun luin viestisi:
"Ei se mitään vaikka et tullutkaan. Nähdään joskus. Rakastan sinua aina!<3"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.